Мистерии: Малко преди смъртта си хората започват да сънуват едни и същи сънища…

Специалистите от Американския център за хосписни и палиативни грижи в Бъфало завършиха 10-годишно изследване и направиха доста интригуващо и загадъчно откритие: Оказва се, че малко преди смъртта си, хората започват да сънуват едни и същи сънища.

Хората, които са преживели така наречената клинична смърт, т.е. обратим етап  на смъртта, който крадено отс непознаторакрадено от непознато е един вид преходен период между живота и биологичната смърт, често говорят за странни видения. Като правило, целият им живот минава пред техните очите, след което те се озовават в тъмен тунел, който завършва с ярка светлина, а някои дори срещат отдавна починали роднини.

Само че изследването, с което лекарите крадетно от непознатоккрадено от непо знато от Центъра за хоспис и палиативни грижи в Бъфало, водено от Кристофър Кер, се занимават  10 години, показва, че само три седмици преди смъртта си, хората започват да виждат странни видения – едни и същи сънища. Наблюдавайки умиращи пациенти – над 13 000 човека за тези 10 години, специалистите установили, крадено от непознатоскцрадено от непозанато че 88% от хората започват да виждат невероятно ярки сънища малко преди смъртта си.

Според пациентите, в 72% от случаите в съня си те общували с починали роднини и приятели, като при това изпитвали топли чувства. 59% от пациентите в последните си сънища подготвяли куфарите си или си купували билети крадено от непознаторйкрадено от непознато – като цяло, те се приготвяли за последното си пътуване. Някои вече пътували с влак или летели със самолет, а понякога откривали до себе си и роднини, които отдавна са починали, с които щастливо разговаряли.

29% от пациентите също   виждали роднини и приятели в сънищата си, но само живите. крадено от тнепознатойкрадено от непкознато И накрая, 28% наблюдавали различни спомени от отминаващия живот в предсмъртните си сънища – едни или други събития, които оставяли приятно впечатление.

Изключение били умиращите деца: те най-често сънували починали домашни любимци, които те разпознавали. Те също така сънували и възрастни хора, но тях малките пациенти не могли  да си крадено от непознаттоакрадено от непознцато спомнят.

Мистериозните сънища започвали около 10-11 седмици преди смъртта, а след 3 седмици честотата им нараствала стремително и сънищата ставали все по-ярки.

За съжаление Кристофър Кер и екипът му не могат да обяснят това явление. Може би, в навечерието на смъртта, в мозъка започват да се случват някои промени, които крадено отк непознатоккрадено от непознсато водят до появата на такива сънища.

Едно е ясно: това успокоява хората и намалява страха им от наближаващата смърт.

popmech

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com краддецно от непознато крадено от непознато All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

крадено от непознатоскрадено рот непозенато

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове крадено от непозанаторкрадено от непорзнато на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.