Не за първи път: Неидентифициран обект излита с фантастична скорост от Луната (видео)

В YouTube канала «Unidentified Aerial Phenomena», посветен на небесни аномалии, се появи много интригуващо видео с НЛО. Съобщава се, че видеото е направено преди няколко дни с видеокамера с мощен обектив, насочен към естествения спътник на Земята.

Неназованият уфолог прави това почти всяка нощ, за да улови нещо интересно и този път наистина е успял. Камерата е заснела НЛО, който напуска Луната с фантастична скорост.

Вгледайте се внимателно в клипа по-долу и ще видите ярък обект с форма на пура, който излита от голям кратер и бързо се отдалечава от Луната.

НЛО възниква от една конкретна точка и се движи встрани – затова можем да заключим, че този обект не е прелетял близо до Луната, а е бил на повърхността ѝ. Аномалията прекрасно се вижда на фона на чернотата на космоса, а траекторията на обекта е идеално права.

Разбира се, много уфолози и обикновени потребители на мрежата смятат, че това е извънземен кораб, който излита от Луната. Конспиролози и любители на НЛО отдавна казват, че най-близкото небесно тяло до нас е един вид транзитна точка, където „зелените човечета” периодично кацат  и излитат.

Други изследователи смятат, че Луната е гигантска база, в която живеят милиони представители на извънземна цивилизация. И такова излитане на НЛО е нещо обикновено за тях.

Между другото, това се потвърждава поне с този факт, че такива НЛО излитания от повърхността на Луната в последно време започнаха все по-често да попадат в обективите на астрономи-любители. И причината за това уфолозите виждат само в развитието на тези уреди за следене на космоса и по-специално на Луната.

Оттук може да се направи едно просто заключение, пишат мнозина в коментарите си към днешния видеоклип, че персоналът на водещите обсерватории с най-мощните телескопи на света,  отдавна наблюдават такива движения на извънземни и техните кораби. Те наблюдават и … всичко това крият от широката публика …

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

В нашата Слънчева система влетя нещо огромно! (видео)

Аномалия! НЛО – „нещо“ пурообразно. В нашата Слънчева система навлезе нещо огромно – 18 март, 2019 г.! Къде е отишло е въпросът? Review of images obtained by NASA: SOHO STEREO,… Continue reading „В нашата Слънчева система влетя нещо огромно! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *