„Нещо“ не позволява на „Вояджър-2“ да напусне Слънчевата система

Ако вземем за пример аномалните зони на Земята, които са многобройни на планетата, и отчетем, че практически нито едно мистериозно явление (изчезване на хора, появата на мистични създания, нарушаване на физическите закони и др.) няма научно обяснение, тогава възниква естествен въпрос: А какво ни очаква в Космоса в такъв случай?

Това демонстрира, например, мисията на „Вояджър-2“ на космическата агенция НАСА. Този апарат излетя от Земята през 1977 г. с цел проучване на отдалечени части на Слънчевата система и още една – да я напусне. Това се случи: През 1989 г. „Вояджър-2“ прелетя близо до Нептун и след това, както се твърди, напуска нашата Слънчева система.

Но когато апаратът е на около 15 милиарда километра от Земята (според учените на НАСА), с него започват да се случват странни неща. „Вояджър-2“ сякаш сам  се препрограмира и започва да предава съобщения, които и досега са неразбираеми за персонала на американската космическа агенция.

Тъй като езикът на „извънземните“ така и не е бил дешифриран, а самото устройство, както твърди опитният астрофизик на НАСА Кевин Бейнс, не може спонтанно да промени езика си, възникват интересни предположения.

Ако това са направили все пак извънземните, защо е невъзможно дори да се доближим до дешифрирането на тези послания? А ако не са те, тогава за какво става дума?

Управлението на НАСА в крайна сметка решава този проблем много просто (научно): софтуерът на сондата е дефектирал, поради което в   двоичната система една нула е заменена с единица – понякога се случва…

Лесно е да се повярва в това, ако се обърнем към ежедневната практика на работата с компютърни програми: такива дефекти не са изолирано явление. Ето защо няма сензация, няма контакт с извънземни, които по принцип биха могли да направят това – специално да променят кода .

„Вояджър-2“ не може да излезе от Слънчевата система: Ние сме в Матрица

Но в тази история има още една интересна загадка. „Вояджър-2“ работи с термоелектрични радиоизотопни генератори, функциониращи на плутоний-238. Поради това сондата може да лети в бездната на Космоса поне до 2025 година. Представете си къде е сега и къде ще бъде на финала на своята космическа мисия!

Въпреки това, както се оказва, „Вояджър-2“ по някаква странна причина не може да излети от Слънчевата система. Нещо повече, нашата Земя, която се върти около Слънцето, в определено време на годината  дори се приближава до това мистериозно устройство, което изглежда е заседнало в някаква орбита и също се върти по своя траектория в Слънчевата система.

Защо всичко това се е случило, никой не знае. Но тези странни събития, взети заедно, казват конспиролозите, могат да послужат като косвено доказателство, че всички живеем в Матрица, и следователно безкрайната Вселена просто не съществува и нашата идея за безкрайния космос не е нищо повече от теория, която не се подкрепя от нищо – а и е невъзможно това да стане по принцип.

Смело предположение, нали, както и всички други спекулации на такива независими изследователи? Но дори и сериозни учени и космически стратези, например, Илон Мъск, все по-често говорят за матрицата, в която, може би, живеем. Странно, много странно, нали? ..

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“

Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена

Живот в Матрицата – наистина ли е възможно това? Ако вярвате в матрицата, то, както можем да си помислим, нашият ежедневен живот всъщност е симулация, генерирана от Всемогъщ компютър. Тази… Continue reading „Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *