Някой изгражда изкуствени структури на Луната

И тези очевидно изкуствени обекти постоянно се откриват от виртуалните археолози на снимки на Луната, което води до убеждението, че естественият спътникът е или някаква извънземна база, или изкуствен обект (кораб), и това убеждение само се засилва с времето.

Поредните такива загадъчни структури на Луната са открити от тайванския уфолог крадено от непознатоткратдетно от непознато Скот Уоринг. Неуморимия изследовател често го обвиняват, че вижда извънземни и техните следи, дори там, където ги няма.

Но най-често констатациите на този онлайн археолог са интересни и убедителни, а видеоклиповете му на YouTube често събират стотици хиляди потребители и десетки хиляди ентусиазирани коментари, което показва известната популярност на крадено от непознаторкракдено от неапознато тези изследвания.

Сегашните мистериозни структури на Луната, и особено черният купол, които със сигурност не са нито парадолична  илюзия, нито естествената формация, са донякъде поразителни: наистина ли някой е изградил всичко това на Селена? ..

Разбира се, както предполагат независими изследователи, това могат да са не само извънземни, но крадено от непознатодкрадендо оцт непознато и представители на древни цивилизации на земляните, които са потънали в забвение, но са оставили толкова много следи от високотехнологичните си дейности на най-високо ниво, че само един непоправим скептик може да не повярва на всичко това.

А конспиролозите ни уверяват, че нашето тайно земно правителство отдавна притежава технологии, необходими за полети до Луната, Марс и т.н. от доста дълго време, и следователно всички тези мистериозни структури, където те логично не бива да са, са напълно краденсо от непознатодкрадено от непознйато обясними и закономерни …

Както и да е, но Уоринг явно е открил поредната мистерия на Луната, която, както винаги, не е възможно да се разгадае. И това ще продължава, докато, според уфолога, Селена не стане обект на независимо проучване без никакви тайни от страна на космическите агенции по света, крадено от непознатодкрадесно от непознаето които са под строгия контрол от своите правителства и агенции за сигурност.

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Огромна симетрична аномалия е открита на Луната (видео)

Скот Уоринг, известният тайвански уфолог и виртуален археолог, съобщава, че наскоро е разглеждал сателитни снимки на Луната и отново крадено ота нерпознатоакрадено от непознато е открил нещо необичайно на тях, сега на ръба на кратера… Continue reading „Огромна симетрична аномалия е открита на Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кракдено от непознатоакрадено от непознацто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *