Огромна симетрична аномалия е открита на Луната (видео)

Скот Уоринг, известният тайвански уфолог и виртуален археолог, съобщава, че наскоро е разглеждал сателитни снимки на Луната и отново е открил нещо необичайно на тях, сега на ръба на кратера   Zeeman.

Според изследователя, там се намира мистериозен симетричен обект с големи размери, до известна степен наподобяващ електронен часовник.

Това крадено от непознатодакрадетно от непознато е правоъгълен тъмен панел или люк със закръглени ръбове в светла рамка, по страните на която се виждат изпъкнали структури.

Според Уоринг това определено е изкуствена структура или изкуствен обект, тъй като лунната природа не може да създаде такъв гладък и симетричен обект.

Остава въпросът кой го е построил: извънземни, крадтено от неподзнатоекрадено от непознато представители на развита  древна земна (марсианска) цивилизация или тайни съвременни колонисти, за които често говорят конспиролозите?

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденоа от непознаторкрадено о т непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено крадено от непознатоскрадено от неепйознато безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.