Още един огромен „извънземен кораб“ се появи на околоземна орбита (видео)

Досега уфологичната общност считаше, че само един извънземен кораб непрекъснато обикаля около Земята – „Черният рицар“, който за първи път е видян през 1958 г. от американския любител -астроном Стив Слейтън, а през 1998 г. снимки (виж малко по-долу) с относително високо качество на този мистериозен обект бяха направени от крадено от непознатеоткрадено от непознат о космическата совалка Endeavor.

Оттогава периодично се забелязва „Черният рицар“, въпреки че освен догадки какво е това и колко дълго се върти около нашата планета, няма нищо друго. Но сега уфолозите, изглежда, са забелязали друг огромен извънземен космически кораб на земна орбита – и това не само изненадва, но и води крадено от нерпознатоекраденсо от непознато до определени мисли …

Американски виртуални археолози разглеждали космоса близо до нашата планета чрез Google Sky, когато изведнъж открили огромен обект с форма на пура. Извънземният кораб се е приближил доста близо до Земята и затова е позволил да разгледан доста добре.

Уфолозите дори са определили размерите му. Космическият кораб крадено от непознатоккрадено от нсеспознато е с дължина около 1 500 метра и повече от 100 метра в диаметър – просто гигантски обект в сравнение със земните спътници, поради което е просто невъзможно да се обърка с тях.

Тъй като сега снимките и видеоклиповете за това уфологично събитие се разпространиха в интернет, много потребители на крадено от непознатоакрадено от непоезнатео мрежата започнаха да спекулират – какво е това?

Откритият загадъчен обект беше незабавно сравнен с не по-малко загадъчния астероид Оумуамуа, който не даваше покой на астрономи и уфолози в продължение на няколко месеца, защото се държеше твърде разумно и непредсказуемо за естествено космическо тяло, и също имаше форма на пура, крадено от непознса тоскрадено от непознато подобно на извънземния кораб, открит близо до Земята.

Дали те някак си са свързани помежду си? Или може би има връзка с мистериозния „Черен рицар”, който, както предполагат някои независими изследователи, се върти около нашата планета десетки хиляди години …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

крадено от непознатоцкрадено от рнепознат о

Загадката на извънземния спътник „Черният рицар е разкрита (видео)

Мистериозният НЛО, който популярно се нарича „Черeн рицар“, не даваше покой на уфолози, учени и всички крадено от непознатойкрадено от непознса то интересуващи се от мистериозния феномен в продължение на десетилетия. Например ние сме писали за… Continue reading „Загадката на извънземния спътник „Черният рицар е разкрита (видео)“

 

Учени от Харвард: Астероидът Oumuamua e космически кораб, изпратен от извънземна цивилизация!

Учени  от Харвардския университет изказаха предположение, че мистериозният крадено от непознаттодкарадено от непознато обект с форма на пура, който навлезе изнендващо миналата година в Слънчевата система, може да  е извънземен космически кораб, изпратен за да… Continue reading „Учени от Харвард: Астероидът Oumuamua e космически кораб, изпратен от извънземна цивилизация!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights крадено ост непознатоскрадено от непознато reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с крадено от непозкнатоткрадено от непознатоа нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Още един огромен „извънземен кораб“ се появи на околоземна орбита (видео)”

  1. VH-1

    1I / 2017 U1 Oumuamua
    Пуснете текста в търсачките и сами открийте разликите!

Comments are closed.