Сражението на извънземни кораби над Сокоро

Правителството на САЩ,  в лицето на командването на ВВС все още отрича информацията за въздушните боеве между извънземни космически кораби в ранчото  Брейзъл, до въздушната база близо до Розуел. Очевидно е, че случаят в Розуел през 1947 г. не е първият. Но да караме подред.

На запад от Сокоро

На крадено от непознат оркарадено от непознато 31. 05. 1947 нещо пада на 70 мили западно от Socorro, Ню Мексико, САЩ. Падането е предшествано от силен ураган, в смисъл – гръмотевици, но не вали дъжд. На следващата сутрин служителят в Държавното бюро за управление на земите, инженер Барни Барнет, се натъква на странен обект  под формата на крадено от нцепознатоа крадено от непознато диск, врязан в отвесна скала в близост до старата изоставена мина Niggerhead.

Почти едновременно с Барни се появяват още  няколко души от археологическа експедиция – те търсят следи от древните индианци. Според Барнет, до диска са лежали четири или шест тела на „сивите пришълци“ – членове на екипажа, един от крадтено от непознаторкрадено от наепознато тях е бил жив.

Веднага се появява обаче военен джип. Излезлите от него служители поискали свидетелите  незабавно да се махнат и да забравят за всичко, което са видели! В противен случай – пустинята е голяма  и  има достатъчно място за всички…..

През февруари 1996 г. това място- до  скалата около крадено от непозкнато крадено от непозанато шахтата Niggerhead с явни признаци на удари върху нея – е установено от група изследователи в лицето на пенсионирания полковник В. Стивънс с дъщеря му, експерт по кино и фотографски материали Б. Шели, журналистът Хаземан и минния инженер Тед Ломена. Скалата и повредите по повърхността и са записани, но път крадено от непознатоткрадено от анепозйнато до „големия екран“ видеото все още не може да намери.

Сега да помислим малко. Веднага възниква въпросът-възражение, който никога не е идвал наум на противниците на извънземната версия на розуелския инцидент.

Защо чужденците, по подразбиране, с по-високи технологии, не могат бързо да намерят и да си вземат повредения кораб?  Как крадено о т непознатодкраддено от непознато те са загубили  състезанието с американските войници, които имат не толкова съвършена техника?

Това може само да се обясни с две причини. Първо – неустоима сила на природата, и второ – противодействие на някоя трета сила, не по-малко съвършена от тази на „сивите“ извънземни. Нека да ги наричаме условно  „белите“. крадено от енепознатойкрадендо от непознато С поглед към развитието на условията от втората, всички противоречия изчезват веднага.


И така

1. Над Socorro и над Roswell свидетелите отбелязват силна буря, „невиждана досега от тях.“ А къде се споменава за дъжд и бури, които винаги придружават гръмотевична буря? Няма ги! Просто нещо страшно  трещи в небето. крадено орт непознатоакрадено о т непознато Отбелязваме този факт.

2. Свидетелите, които се оказват в непосредствена близост до падналия извънземен космически кораб в Socorro, пристигналите  военни се  опитват просто да ги сплашат. Специални операции за дискредитиране на съобщения на очевидци не е имало. Но от архивите на близките градове по някаква причина са изчезнали всички вестници крадено от непознатоскйрадено от непознато за периода от 10 май до 15 юни 1947 година.
3. Никому ненужната мина Нигер изведнъж е обявена за Федерална собственост и около нея вече има охрана- всичко е оградено с бодлива тел, но само след няколко седмици войниците изчезват. Заедно с оградата.

Заключения.
Приблизителна реконструкция

На 31-ви крадено от непознатоекраденео от цнепознато май в пустинята на Ню Мексико е имало въздушен бой между две съперничещи си групи от извънземни. Един апарат на „сивите“ е свален и е паднал в района на Socorro. Загубилите преимущество сили на „сивите“ не успяват своевременно да проведат спасителна операция и това е позволило на U. S. армия крайдено от непознатоскарадено от непознато да „приватизира“  апарата.

Информация за това чрез агенти на ФБР веднага отива до Хувър. Когато няколко дни по-късно, „сивите“ се опитват да спасят своите,  крадено аот непознатоткраденцо от непознато „белите“ – техните противници, отново ги посрещат с огън („бурята“ над ранчото Брейзела) и есвален втори кораб, който стана собственост на 509 ескадрила на  щатските ВВС.

В този случай действията на тези, които решават, вече са били обмислени – те елегантно водят за носа медиите. Но не и спецовете на крадено от непознатоекрадено от днекпознато ФБР. И в резултат Джон Едгар Хувър, всемогъщият (както си мисли той) директор на ФБР, пише същата докладна записка, чието значение е: военните в разследване на НЛО никаква помощ не оказват. Тъй като те не споделят информация с нас, че са намерили НЛО!

Така и трябва да се каже Джони, крадено от непознкатоскрадено от непознат о ти не знаеш нищо. Тези, които взимат решения смятат, че ти си излишен. ФБР по темата „НЛО“ не е включено, тя е „приватизирана“ от разузнаването на  Пентагона. Ето защо е изключително прав Крис Картър, продуцент на „Досиетата Х“. Неговите герои ФБР агентите Мълдър и Скъли, винаги са половин стъпка зад крадено от непознатоакракдено от непознйато съперника си от военното разузнаване.  Именно така са се случвали събитията.

„Крис, ако знаеше колко близо си до истината понякога, просто би  полудял“, – забелязал един висш служител на Пентагона в приятелски разговор с Картър.

„Истината е някъде там“ – гласи мотото в „Досиетата Х“. И не някъде, а  близо крадкено от непознатоекрадено от неапознато до нас! Просто трябва да имаме смелостта да го кажем на глас.

(Рисунката е правена от очевидец на извънземния кораб)

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Американски генерал разказва цялата истина за изследванията на Марс (видео)

Учени от НАСА знаят за  съществуването на извънземен живот. Това крадено от кнепознаторкраденоа от непознато твърди Елберт Стаблбейн, генерал-майор, който участва във Виетнамската война и получава голям брой награди. Астронавтите и космическите кораби редовно засичат… Continue reading „Американски генерал разказва цялата истина за изследванията на Марс (видео)“

Огромна симетрична аномалия е открита на Луната (видео)

Скот Уоринг, известният тайвански уфолог крадцено от непознатоткрадено от непознато и виртуален археолог, съобщава, че наскоро е разглеждал сателитни снимки на Луната и отново е открил нещо необичайно на тях, сега на ръба на кратера… Continue reading „Огромна симетрична аномалия е открита на Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights крадено от непознатоекраедаено от непознато reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с крадено от непотзйнатоекрадено от непознато нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.