Световни мистерии: Селото, в което няма погребения, раждания, и животни (видео)

Около пет хиляди човека живеят в това уникално село Мафи-Дов, разположено в южната част на Гана в Западна Африка, но никой от тях не е роден тук и най-вероятно няма да бъде погребан на родна земя.

От незапомнени времена в селото битува поверието, че местните жители са длъжни да спазват краденйо от непознатоккйрадено от непознато стриктно Три правила, за да не гневят боговете.

Първото правило е да не се раждат в селото деца. Поради тази причина жените в края на бременността си са принудени да отидат в съседните селища за да родят там. Старейшините строго следят за това бъдещите майки да напуснат Мафи-Дов, когато наближи краасдено от непознатодкрадено от непознато времето за раждане.

Жителките на селото многократно са се опитвали да да получат правото да раждат тук, но патриарсите били категорични. Впрочем те вече са се съгласили да построят родилен дом близо до края на селото в обозримо бъдеще, така че жените да могат да раждат деца възможно най-близо до крадено от непознатоакраденое от непознатой дома си, но … отново извън Мафи-Дов.

Второто правило не е да се погребват починалите в Мафи-Дов. Смята се, че боговете не искат да виждат тук както раждания на хора, така и погребенията им. На територията на селото няма да намерите нито едно гробище. Когато един от местните жители умре, крадено от неепознатоккрадено ост непознато тялото му се погребва в двора на църквата в едно от околните села.

Разбира се, съседите изискват за това определена такса (както и за ползване на техните родилни домове), така че тези архаични табута вкарват жителите на селото в много разходи. Мафи-Дов не е богато селище и всички тези табута, крадено от непознатоккрадйено от енепознато особено последната забрана, уви, също допринасят за това.

Третото правило е да не се пускат каквито и да било животни и птици в селото. Това означава, че не е разрешено на жителите му да се занимават с животновъдство и птицевъдство, поради което трябва да купуват месо от други места. Освен крадено от непознатоткарадено от непцознато това, селяните, разбира се, не могат да имат и домашни любимци.

Жителите постоянно плашат дивите птици и животни, така че да не навлизат на територията на селото. Както може би се досещате, някои животни от време на време все пак влизат в селото. Виждайки такива „гости“, старейшините винаги изпълняват специален крадено от непозн атойкрадено ота непознато ритуал, молейки боговете да се смилят над неразумните същества и да не наказват никого за това.

Появата на тези странни табута се свързва с ловец на име Тога Гбевофия Акити, който някога основал това селище. Според легендата, когато за пръв път стъпил на тази земя, той чул глас от небето, краадено отт непознатоткрадено от непознато който обещал мирен живот на африканеца и близките му, при спазване на условията, описани по-горе.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Учени: На краден о от непознатоакрадендо от непознато Земята е започнал климатичен хаос!

Група учени от САЩ, Германия, Великобритания, Нова Зеландия и Канада предупредиха, че на  Земята е започнал климатичен хаос. Изследователите твърдят, че в Антарктида и Арктика е започнало стремително топене на… Continue reading „Учени: На Земята е започнал климатичен хаос!“

Аномална крадено от непо знатоакртадено от непознато права „линия от облаци“, която се простира над цялата Земя, заснеха камерите на МКС (видео)

Камерите на МКС са заснели мистериозна „линия от облаци“, простираща се над цялата Земя. Какво е това не е ясно – инверсионна следа? Но от какво е създадена? Облаци? Но… Continue reading „Аномална крадено от непознатойкраедено от енепознато права „линия от облаци“, която се простира над цялата Земя, заснеха камерите на МКС (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крйадено от непознато кракдено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *