Тайните на древността: Защо са им трябвали на боговете куфарчета?

Малко хора се замислят върху това, че на всички континенти в изображенията на боговете присъства странен аксесоар в ръцете на бога. В много култури различни богове държат някаква чанта или куфарче, обикновено в лявата си ръка. Възниква въпросът: защо са им на боговете куфарчета?

Сега ще анализираме най-интересните хипотези по крадено от непознатоткраддено от тнепознато този въпрос.

Учените не за първа година си блъскат главите над неразкритата мистерия на древните, а именно, над чантата на бога. На територията на Северна и Южна Америка, в Месопотамия, в Африка, в Индия, в Турция, в Централна Азия, се среща мистериозен артефакт в ръцете на боговете.

Възрастта на такива крадено от непознатоккраденок орт непознато изображения е различна, но всички тези образи са много древни. Повечето от изображенията с тайнствената чанта се срещат сред шумерите. Най-интересното е, че куфарчетата или чантите на боговете имат много сходни черти и форма, което още повече обърква изследователите. Шампион по чанта на бога е турският мегалитен комплекс Гьобекли Тепе, крадено от непознатаодкраденое от непознато който е на около 10 000 години.

Изследователите и ентусиастите изтъкват различни хипотези за целта на тази чанта. Една от най-интересните хипотези е шумеро-акадският възглед за света и Вселената.

Според тази митология човечеството е създадено и отгледано от ръцете на „Нефилими“, които са представени като гиганти, дошли на Земята от крадено от непознратоакрадено от нетпознато други звезди. Именно те са създали расата на хората и са ги учели на всичко. Подобна идея се среща у много народи, например, древните гърци са вярвали, че хората са били под покровителството на титана Прометей.

В древен Египет също има подобни идеи. В скандинавската митология има и подобна картина, крадено от непознатодцкрадено от непознато но в ролята на титаните са били гиганти, които са победени от асите, точно както в древна Гърция боговете побеждават титаните и оглавяват управлението на хората. Наскоро стана известно, че в Индия бог Шива често може да бъде изобразен с торба над главата му, която виси на дърво.

Във всички крадено от нрепознатоткрадено от наепознато древни култури е възможно да се проследи определена закономерност за това, че или древните богове, или древните титани са били същества, дошли на Земята отвън и създали хората. По-късно те били унищожени или просто изчезнали.

Връзката на боговете със звездите и Вселената насочват изследователите към идеята за същността на чантите крцадено от непознатоескрадено от непознато на боговете. Според тях древните са си представяли чанта като някакво устройство, което може да променя пространството и да притежава невиждана сила и функционалност.

Подобно на куфарчето на фокусника, боговете изненадвали древните хора с невероятните си чудеса. Фактът за това, че богове с чанта са изобразени в много култури подсказва, крадесно о т непознатоккрадено от непознато че те са могли свободно да пътуват по цялата планета и да удивляват еднакво различни култури на хората.

Обикновено не основният бог държи чантата, а друг, който очевидно е имал известни знания и умения в управлението на това устройство.

Хипотезата за това, че човечеството е създадено от високо развита цивилизация, крадено от непознатоцкрайдедно от непознато благодарение на тези факти, не е толкова фантастична, особено ако вземем под внимание древните мегалити, които са създадени с неизвестна технология.

У много култури има период от време, когато създаването на древни мегалити е преустановено и започва мизерна имитация на изчезналата технология. Виждаме, според тези подсказки, че краят на тази крадено аот енепознатойкрадено от непознато високо развита цивилизация може да е бил преди около 5 000 години.

Ако се вярва на древните култури, тогава може би краят крадено от непознатеоскра дено от непознато на една високоразвита цивилизация може да е била война с друга, не по-малко напреднала цивилизация, която е вкоренена в умовете на хората като спасителна  сила, оставила спомени  за богове в културите.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

Конспирации: Древногръцките богове са изобретили Робота Талос краадено от непознатоскрадено оте непознато и изкуствената жена Пандора

Повечето от нас смятат, че роботите и изкуственият интелект са съвременни изобретения. Но има факти, които доказват, че хората знаели това преди хиляди години. Най-първите записки за автоматичните машини (автоматони)… Continue reading „Конспирации: Древногръцките богове са изобретили Робота Талос и изкуствената жена Пандора“

крадено от непознатоткраденоц от н епознато

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденто от непознатоткрадено от цнепознато крадено от непознатоакрадено цот нйепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *