Загадъчен небесен портал в друго измерение се появи над ОАЕ (видео)

Дупката, която се появи в небето над Обединените арабски емирства изплаши местните жители, които никога не са виждали нещо подобно в живота си. Някои от очевидците нарекоха ​​това, което са видели, „портал в ада“.

Учените, от своя страна, обясняват появата на такива аномалии с това, че ледените кристали на това място по някаква причина изчезват: те или просто се стопят, или се движат поради влиянието на външни фактори. Например, летящи в небето самолети.

Заслужава да се отбележи обаче, че такива дупки се появяват там, където изобщо няма самолетни маршрути и появата им поставя много въпроси. А и няма отговор  защо този феномен има такъв местен и ограничен характер, с ярко изразена и правилна геометрична форма.

Може би това все пак са портали в други измерения или светове?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

„Портал в друго измерение“ бе заснет от илюминатора на самолет (видео)

Видеоклипът по-долу е направен в понеделник, 29 октомври, от един от пътниците на самолет, летял от Чикаго за Ню Йорк. Възрастен мъж, пожелал да остане анонимен, изведнъж забелязал нещо странно… Continue reading „„Портал в друго измерение“ бе заснет от илюминатора на самолет (видео)“

Портал в небето се появи в Шотландия (видео)

  В мрежата е публикувано видео, на което е заснет мистериозен портал, появил се в небето на Шотландия. Местните жители станали свидетели на внезапната поява в небето на портала. Очевидците… Continue reading „Портал в небето се появи в Шотландия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *