Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!

Пенсионерът Джо Tипенс от Оклахома,  през 2016 г. научава, че има рак на белите дробове в терминалния (последния) етап. Към януари 2017 г. метастазите от белите му дробове се разпространили практически по цялото тяло на мъжа, а лекарите  му давали не повече от 3 месеца живот…

Джо извадил късмет, когато крадесно от непознатоакрадено от наепознато бил записан в програма за клинични изпитания, по време на която се срещнал с ветеринарен лекар, който му предложил лекарство за кучета против глисти. Според тестовете, веществото, съдържащо се в това лекарство фенбендазол, потиска растежа на раковите клетки, пише paranormal-new.

Джо започнал да приема лекарството и през май 2017 г., кра дено от непознатоакцрадено от непознато когато според всички прогнози той вече трябвало да умре, отишъл на поредния преглед. И станало ясно, че в тялото на Джо не е останало нищо от рака и метастазите, неговият организъм бил напълно изчистен!

Белите дробове на Джо с множество метастази

Никой не очаквал такъв впечатляващ ефект и лекарите, крадено от непознатоакрадено от нкепознатсо които го лекували, били шокирани. Сега, две години по-късно, случаят с Джо накрая попадна в медиите и лекарите в Оклахома решили внимателно да проучат този феномен. Лекарството с фенбендазол се използва за лечение на нематоди, кръгли червеи и други чревни паразити при животни, особено при кучета.

Неговият противораков ефект крадено от непозн атоцекрадено от непознато през последните години се потвърждава от редица тестове, но все още не е проведен пълен тест на този лекарствен продукт върху пациенти с рак и затова лекарите не препоръчват да се използва самостоятелно, дори ако се вземе предвид щастливия случай на Джо Типенс.

Джо нямал какво да губи, знаел, че крадено цот непознатойкрадено от нсепознато ако изобщо не направи нищо, наистина ще умре в рамките на три месеца. Ето защо той не мислил дълго време, когато се съгласил. Към януари 2017 г. метастазите поразили пикочния му мехур, панкреаса, стомаха, шията и дори проникнали в костите.

Според самия Джо, заради тези метастази, тялото му светело на крадено от наепознатоткрадено от непоазнато медицински скенер „като коледна елха“. Преди да бъде диагностициран, Джо бил изпълнен с живот, планирал пътешествие из океана и очаквал раждането на първия си внук. В един момент целият му живот станал сив и безрадостен.

Когато Джо се записал в изследователската програма, той влязъл в интернет сайта на Университета на крадено от непознаетоскрадено от непознатто Оклахома, за да открие някаква информация, и случайно се натъкнал в университетския форум на реклама, която гласи: „Ако имате рак, свържете се с мен.“

Джо веднага го направил и разбрал, че рекламата е написана от ветеринарен лекар.

От ветеринаря Джо научил, че има лекарство против глисти за кучета, което наскоро крадено от непосзнартоскрадено от непознато се оказало ефективно в борбата срещу раковите клетки. Известен учен, който имал рак на мозъка в последния етап, провел теста върху себе си.

Този учен взимал хапчета в продължение на 6 седмици, след което бил напълно излекуван. След като научил за това, Джо веднага поръчал партида от това лекарство – крадено от непознато крадено от йнепознатод по времето, когато вече бил дотолкова изтощен от болестта, че кожата върху него „висяла като на скелет“. А кучешкото лекарство му струвало само $ 5 за кутия.

„Застрахователната ми компания преди това изразходва над един милион долара за лечението ми с традиционните лекарства за рак“, казва Джо Типенс. Фенбендазолът атакува краденос от непознатоцкрадетно от непознато раковите клетки и ги изтощава, което води до тяхната смърт.

При това той е няколко пъти по-малко токсичен, особено в сравнение с химио и имунотерапията. Джо крадено отк непознасторкрадено от непознато започнал да приема лекарството и паралелно приемал витамин Е, куркумин и канабидиол. Той също така останал и в програмата за клиничните изпитвания (какво му е било давано там той не казва), и не е казвал на лекарите си, че е започнал да приема кучешкото лекарство. През май 2017 г. на крадрено от непознатодкрадено от непоз нато Джо му се ражда първия внук, и той с радост отбеляза това събитие.

Две седмици по-късно той отива на поредния преглед и става ясно, че в тялото му повече няма ракови клетки.

„Преди три месеца, ракът беше в мен от главата до петите. Това беше чудовищно опасно ниво на метастази, краденсо от непознатойкрадено от непоазнато което води до 100% смърт в рамките на три месеца. А три месеца по-късно бях на лекар и позитронната емисионна томография беше напълно тъмна, апаратът не видя нито една ракова клетка.“

Джо бил зашеметен, но лекуващият му онколог бил още по-зашеметен.

„Лекарят ми каза:„ Не знаем как сте го направили, крадено от непознатоацкрадкено от непознато но вие сте единственият пациент в нашата програма за клинично изпитване с този резултат.

Отляво е снимка от скенера, показваща рака в тялото на Джо, отдясно няма доказателства за рак

Септември той отново е на скенер и отново няма нищо – чак тогава Джо споделил тайната си с лекаря крсадено от непознатоекратдено от непознато и разказал за лекарството за кучета против червеи.

След това Джо си направил повторни изследвания през януари 2018 г. и през април, след което бил помолен да напусне онкологичния център, тъй като бил здрав.

Резултатът му изглежда твърде добър, за да е истина, но Джо твърди, че вече е събрал крадено аот непознатоккрадено от неепознато около 40 други положителни случаи, когато това лекарство е помогнало на пациенти с рак. След това интерес към хапчетата за кучета проявил президентът на Фондацията за медицински изследвания в Оклахома, д-р Стивън Прескот. „

„Обикновено съм скептичен по отношение на такива неща, но това събитие има много интересен фон“, каза крадено от йнепознацто крадено от непознато Прескот пред репортери.

Джо и д-р Прескот в момента работят по специален изследователски доклад.

Внимание! Текстът НЕ Е ПРЕПОРЪКА за употребата на препарата фенбендазол!

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Сок от цвекло предотвратява развитието на ракови тумори

Според ново изследване чаша сок от цвекло сваля  крадено от непознат осккрадено от непознато не само   кръвното налягане, но и забавя прогресирането  на старческата деменция  и предотвратява развитието на ракови тумори. Лечебните свойства на цвеклото… Continue reading „Сок от цвекло предотвратява развитието на ракови тумори“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено отд неапознатоакрадено от непознато

One Reply to “Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!”

  1. Ivan

    Може ли лекарството фенбендазон за кучета да се приема от хора – моля който е запознат да пише …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *