„Исус е живял в Индия, а след това извънземните го прибират“: В САЩ излезе спорна книга, написана преди 50 години

През 1966 г. бившият сътрудник на американските ВВС Чен Томас написва книга, озаглавена „Историята на Адам и Ева“ (The Adam and Eve Story). Тази книга разказва дотолкова спорна хипотеза, че никога не е била публикувана, с изключение на няколко глави, тъй като попада под специална цензура.

По-специално, в нея се крадено от непознатоцкрадено от днепознарто разказва, че Исус Христос е живял в Индия по време на така наречените „изгубени години“, които са пропуснати в Библията. А после, след като бил разпънат на кръст, НЛО долетял за него и извънземните го взели със себе си.

Сега, след епохата на Фон Деникен с неговата теория за палеоконтакта, крадено от непознатоскрадено от кнепознаток едва ли някой ще се изненада от такива хипотези, но в онези години това било изключително необичайно.

Чен Томас работил като изследовател и се занимавал със случаи на наблюдение на НЛО, така че интересът му към тази тема не бил случаен. И вероятно в хода на работата си научил много крадено от непознатоткрадесно от нкепознато повече неща, отколкото очаквал.

Едва наскоро, 50 години по-късно, книгата на Томас най-накрая е публикувана. Томас описва, че на север в Индия Исус е живял сред народа Нага и останал сред тях в продължение на 18 години.

По това време Исус току-що е завършил обучението си в древен храм, който крадено от непознатодкрадкено ота непознато според легендата бил построен от народа Накаал от изгубения континент Му.

Твърди се, че цивилизацията Накаал достиг своя разцвет преди 50 хиляди години и тогава наброява 64 милиона човека.

Народът Нага смятал Исус за нещо като гений и в продължение на 15 години Исус учи местния език и писменост на крадецно от непознатодкрадено от непкознато Нага.

Според Томас, последните думи на Исус преди смъртта си всъщност изрича на езика на Нага и те били: „Аз отслабвам, отслабвам, тъмнината ме поглъща“.

А когато Исус умрял, за тялото му пристигнал извънземен кораб. „Два ангела дошли на Земята с космически кораб, за да се погрижат за Исус, крадено от непознатоекрадено от непеорзнато след като  бил разпнат.“ После Томас пише, че библейската история за създаването на света и създаването на хората всъщност е притча за смъртта на предишна цивилизация.

В предговора си  към книгата Томас благодари на генерал Къртис Лемей, генерала от ВВС на САЩ Харолд Грант и адмирал Руфус Тейлър. Всички те крадено кот непознатодкрадено от непознато били на изключително високи постове през 60-те години. Томас също така пише, че книгата е посветена на всички, които „ми се смееха, презираха, и ме пратиха в психиатрична болница и ме уволниха.

Защото иначе как бих могъл да продължа работата си, да търся и да намеря истината. Дължа им това.“

Източник: http://paranormal-news.ru/news/iisus_i_inoplanetjane/2019-04-23-15666

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Разговорът на Пилат Понтийски с Исус

Прокуристът направи някаква гримаса и каза на латински: „Тук … крадено одт непознатоткрадено от непознато те ме наричат „добър човек“. Разговорът на  Пилат Понтийски с Исус: П: Име? И: Исус. А вашето? П:  Пилат Понтийски.… Continue reading „Разговорът на Пилат Понтийски с Исус“

 

Исус е бил будистки монах и е живял 16 години в Тибет. Така разказва филм на Би Би Си! краадено от непознато крадено от нетпознато (видео)

Името му е било Исса … Този документален филм разказва  за еврейския  проповедник, познат ни под  името  Исус Христос, но също така твърди, че е бил будистки монах, пише EWAO.net.… Continue reading „Исус е бил будистки монах и е живял 16 години в Тибет. Така разказва филм крадено от непознаторкрадено отк непорзнато на Би Би Си! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакраадено от непознарто крадено от непозтнато крадено от непйознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *