„Исус е живял в Индия, а след това извънземните го прибират“: В САЩ излезе спорна книга, написана преди 50 години

През 1966 г. бившият сътрудник на американските ВВС Чен Томас написва книга, озаглавена „Историята на Адам и Ева“ (The Adam and Eve Story). Тази книга разказва дотолкова спорна хипотеза, че никога не е била публикувана, с изключение на няколко глави, тъй като попада под специална цензура.

По-специално, в нея се разказва, че Исус Христос е живял в Индия по време на така наречените „изгубени години“, които са пропуснати в Библията. А после, след като бил разпънат на кръст, НЛО долетял за него и извънземните го взели със себе си.

Сега, след епохата на Фон Деникен с неговата теория за палеоконтакта, едва ли някой ще се изненада от такива хипотези, но в онези години това било изключително необичайно.

Чен Томас работил като изследовател и се занимавал със случаи на наблюдение на НЛО, така че интересът му към тази тема не бил случаен. И вероятно в хода на работата си научил много повече неща, отколкото очаквал.

Едва наскоро, 50 години по-късно, книгата на Томас най-накрая е публикувана. Томас описва, че на север в Индия Исус е живял сред народа Нага и останал сред тях в продължение на 18 години.

По това време Исус току-що е завършил обучението си в древен храм, който според легендата бил построен от народа Накаал от изгубения континент Му.

Твърди се, че цивилизацията Накаал достиг своя разцвет преди 50 хиляди години и тогава наброява 64 милиона човека.

Народът Нага смятал Исус за нещо като гений и в продължение на 15 години Исус учи местния език и писменост на Нага.

Според Томас, последните думи на Исус преди смъртта си всъщност изрича на езика на Нага и те били: „Аз отслабвам, отслабвам, тъмнината ме поглъща“.

А когато Исус умрял, за тялото му пристигнал извънземен кораб. „Два ангела дошли на Земята с космически кораб, за да се погрижат за Исус, след като  бил разпнат.“ После Томас пише, че библейската история за създаването на света и създаването на хората всъщност е притча за смъртта на предишна цивилизация.

В предговора си  към книгата Томас благодари на генерал Къртис Лемей, генерала от ВВС на САЩ Харолд Грант и адмирал Руфус Тейлър. Всички те били на изключително високи постове през 60-те години. Томас също така пише, че книгата е посветена на всички, които „ми се смееха, презираха, и ме пратиха в психиатрична болница и ме уволниха.

Защото иначе как бих могъл да продължа работата си, да търся и да намеря истината. Дължа им това.“

Източник: http://paranormal-news.ru/news/iisus_i_inoplanetjane/2019-04-23-15666

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Разговорът на Пилат Понтийски с Исус

Прокуристът направи някаква гримаса и каза на латински: „Тук … те ме наричат „добър човек“. Разговорът на  Пилат Понтийски с Исус: П: Име? И: Исус. А вашето? П:  Пилат Понтийски.… Continue reading „Разговорът на Пилат Понтийски с Исус“

 

Исус е бил будистки монах и е живял 16 години в Тибет. Така разказва филм на Би Би Си! (видео)

Името му е било Исса … Този документален филм разказва  за еврейския  проповедник, познат ни под  името  Исус Христос, но също така твърди, че е бил будистки монах, пише EWAO.net.… Continue reading „Исус е бил будистки монах и е живял 16 години в Тибет. Така разказва филм на Би Би Си! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *