Над американското езеро Ери е заснет необичаен обект (видео)

Езерото Ери се простира на три американски щати и канадската провинция Онтарио, но тази аномалия е заснета от американските брегове.

Неидентифициран очевидец карал по пътя покрай езерото колата си, когато видял странен тъмен „диск“, висящ над езерото на хоризонта.

Това може да се приеме и за необичаен облак, ако не беше толкова гладко оформен и не виси толкова ниско, почти над водата. Между другото във водата може да се види отражението му.

Видеото е качено в YouTube на канал „thirdphaseofmoon“, а неговите собственици – братята Казинс ​​смятат, че изглежда като НПО (Неидентифициран подводен обект) и е възможно извънземните да имат подводна база в това езеро.

Според някои коментатори, това може да бъде военна подводница, и заради  оптичния ефект  се появява усещането, че сякаш лети над езерото.

Други коментатори пишат, че това най-вероятно е просто мираж. На видеото по-долу момента с обекта над езерото тече до 3:03 мин.
След това има история с други аномалии.

Източник: paranormal-news

 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Ето какво ще изчезне завинаги, ако изчезнат пчелите!

Какво може да изчезне заедно с пчелите? Нека се опитаме да разберем какво може да се случи.  На всички е известно, че пчелите са важна част от процеса на опрашване,…

Continue reading „Ето какво ще изчезне завинаги, ако изчезнат пчелите!“

.

На човечеството му остават само броени години? Учени знаят кога ще настъпи краят на света…

Човечеството може да загине поради сблъсък на Земята с едно или друго космическо тяло, в резултат на природни или техногенни катастрофи. Това не са фантазии на медиите и холивудските сценаристи,… Continue reading „На човечеството му остават само броени години? Учени знаят кога ще настъпи краят на света…“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *