Необичаен НЛО преследва пътнически самолет (видео)

Жител на Южна Корея твърди, че е заснел наскоро неидентифициран летящ обект или цяла флотилия от НЛО, която се е появила близо до самолета, на който е летял до Сеул от Тайланд.

Според Лукас Ким в един момент той погледнал през прозореца и внезапно видял ярко сияние близо до крилото крадено от непознато краадено оцт непознато на самолета, което скоро се разделил  на няколко групи сребристи сфери. Изненаданият мъж грабнал мобилния си телефон и заснел аномалията на видео.

Клипът, който можете да видите по-долу, е публикуван в много уебсайтове, посветени на уфологията и мистериозните феномени. Както може би се досещате, много от редовите членове на Мрежата крадено от неп ознатоткрадено от непознато считат, че това са апарати, принадлежащи на извънземните.

Конспиролозите смятат, че представителите на извънземна цивилизация са се заинтересували от самолета, но не са искали да навредят на пътниците в него.

Заслужава да се отбележи, че мистериозните обекти все повече се забелязват и заснемат от пътниците на самолети. С какво е крадено от непознатоекраденое от нтепознато свързано, никой не знае, но уфолозите правят предположението, че по този начин извънземните контролират нашия въздушен трафик, а може би дори предотвратяват инциденти на пътнически самолети.

Обърнете внимание, че не е имало нито един инцидент поради такива „случайни“ срещи. Но има и други мнения по този въпрос, например, никой не краддено цот непознатойкрадено от непознато знае дали пътнически самолети са се сблъсквали с НЛО и после са катастрофирали?

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

НЛО, приличащи на крадйено от непозн атоткрадено от непознато живи същества, преследваха самолет! (видео)

Удивителното видео в момента се разпространява в сайтове, посветени на уфологията и небесните аномалии. Човек инкогнито съобщава, че не толкова отдавна летял над Южна Америка и изведнъж забелязал в илюминатора… Continue reading „НЛО, приличащи на живи същества, преследваха самолет! (видео)“

Още крадено от непознатойкцрадено от наепознато по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кркадено ота непознатойкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *