Подарък от Анунаките: Шумерите са имали ръчни часовници?

Човек на име Джоузеф Бауер публикува в мрежата занимателни снимки на шумерски и акадски богове, на които се виждат някои аксесоари, които не са типични за онова време. Така например, на барелефи от 4 – 3 хилядолетие пр. Хр., можете да видите ръчни часовници!

Според експерти, например, Захария Сътчин, ръчните часовници по ръцете са показвали не само времето за деня, но и годишното време.

Тази информация е била важна, защото от нейната точност е зависела полската работа. Експертът също така е разгледал и въпроса за появата на първия календар, създаден с висока степен на вероятност в градските райони.

Календарът е изобретен изобщо не само за селскостопански нужди, но и за да могат хората да почитат боговете в определени дни. Календарът се появява за пръв път преди 6 000 години в древния Шумер, там са възникнали и астрономията и религията.

Шумерите отбелязват в своите писания, че информацията е била получена от анунаките, който долетели от Нибиру. От това следва, че това космическо тяло е реално, то е 12-тата планета в Слънчевата система. Ето защо хората имат 12 знака в зодиака и 12 месеца.

 taynyplanet

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години – Ситчин

Анунаките  често се споменават в текстове  за НЛО. Нека се опитаме да разберем защо те са станали толкова популярни, и какво именно са направили за да е така.   Освен… Continue reading „Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години – Ситчин“

  •  

 

В нашата Слънчева система има второ Слънце или към нас се приближава Нибиру?

  Двама различни изследователи са използвали телескопите си в продължение на няколко дни, за да открият и докажат, че в нашата Слънчева система има още едно Слънце, което е невидимо за… Continue reading „В нашата Слънчева система има второ Слънце или към нас се приближава Нибиру?“

 

20 000-годишни шумерски таблички разказват кой е създал Homo Sapiens!

Ако си мислите, че Битие ( Γένεσις) е единствената версия на историята на нашето създаване и съществуване, то древни  текстове на различни култури ще ви кажат, че ние сме тук… Continue reading „20 000-годишни шумерски таблички разказват кой е създал Homo Sapiens!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *