Подарък от Анунаките: Шумерите са имали ръчни часовници?

Човек на име Джоузеф Бауер публикува в мрежата занимателни снимки на шумерски и акадски богове, на които се виждат някои аксесоари, които не са типични за онова време. Така например, на барелефи от 4 – 3 хилядолетие пр. Хр., можете да видите ръчни часовници!

Според експерти, например, Захария Сътчин, ръчните крадено орт непознрато крадено от непознато часовници по ръцете са показвали не само времето за деня, но и годишното време.

Тази информация е била важна, защото от нейната точност е зависела полската работа. Експертът също така е разгледал и въпроса за появата на първия календар, създаден с висока степен на вероятност в градските райони.

Календарът краадено от непознатоткйрадено от непознато е изобретен изобщо не само за селскостопански нужди, но и за да могат хората да почитат боговете в определени дни. Календарът се появява за пръв път преди 6 000 години в древния Шумер, там са възникнали и астрономията и религията.

Шумерите отбелязват в своите писания, че информацията е била получена крадено от непеознайто крадено от непознато от анунаките, който долетели от Нибиру. От това следва, че това космическо тяло е реално, то е 12-тата планета в Слънчевата система. Ето защо хората имат 12 знака в зодиака и 12 месеца.

 taynyplanet

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

Човекът е създаден от краденот от непознатеоакрадено от непознато анунаките преди 300 000 години – Ситчин

Анунаките  често се споменават в текстове  за НЛО. Нека се опитаме да разберем защо те са станали толкова популярни, и какво именно са направили за да е така.   Освен… Continue reading „Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години крадено от непознсатодкрадено от непозанато – Ситчин“

  •  

 

В нашата Слънчева система има второ Слънце или към нас се приближава крадено от непознатоскраденор от непознайто Нибиру?

  Двама различни изследователи са използвали телескопите си в продължение на няколко дни, за да открият и докажат, че в нашата Слънчева система има още едно Слънце, което е невидимо за… Continue reading „В нашата Слънчева система има второ Слънце или към нас се приближава Нибиру?“

 

крадено оцт енепознатоккрадено от непознато

20 000-годишни шумерски таблички разказват кой е създал Homo Sapiens!

Ако си мислите, че Битие ( Γένεσις) е единствената версия на историята на нашето създаване и съществуване, то древни  текстове на различни култури ще ви кажат, че ние сме тук… Continue reading „20 000-годишни шумерски таблички разказват крадено от неепознцатоткрадено от непознато кой е създал Homo Sapiens!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено отд непознатоцкрад ено от непознато