Поредният гигантски куб бе заснет да „зарежда“ от Слънцето (видео)

Космическият апарат «Solar and Heliospheric Observatory», изследващ Слънцето, отново е заснел близо до нашата звезда странен кубичен обект, с невероятни размери, съизмерим с планетите на нашата Слънчева система.

Във видеоклип, публикуван от НАСА, той се вижда само за част от секундата, въпреки че в действителност НЛО прекарва там около час. крадено йот непознатойкрадтено от непознато Според много уфолози в Мрежата, става дума за мегаструктура на извънземните, които са се „зареждали“ с енергия от звездата, временно изключвайки своя невидим камуфлаж, което вероятно е необходимо само в условия на зареждане.

Въпреки това, тази теория за други изследователи на аномалии на нашето светило изглежда малко пресилена, тъй като кра дено отй непознатоекрадено от непознато се основава на земни идеи за НЛО и извънземни.

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи крадено от непознатоаскрадено от непокзнато до Слънцето! (видео)

Тайнственият гигантски куб в близост до Слънцето,  с  размери  колкото нашата планета, отново попадна в обектива на камерите на космическите станции на НАСА, изучаващи звездата. В началото на този месец… Continue reading „Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)“

 

крадено от непознатоекратдено от н епознато

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крайдено от непознатодкр адено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *