Поредният гигантски куб бе заснет да „зарежда“ от Слънцето (видео)

Космическият апарат «Solar and Heliospheric Observatory», изследващ Слънцето, отново е заснел близо до нашата звезда странен кубичен обект, с невероятни размери, съизмерим с планетите на нашата Слънчева система.

Във видеоклип, публикуван от НАСА, той се вижда само за част от секундата, въпреки че в действителност НЛО прекарва там около час. крадерно орт непознатоакрадено от непознато Според много уфолози в Мрежата, става дума за мегаструктура на извънземните, които са се „зареждали“ с енергия от звездата, временно изключвайки своя невидим камуфлаж, което вероятно е необходимо само в условия на зареждане.

Въпреки това, тази теория за други изследователи на аномалии на нашето светило изглежда малко пресилена, тъй като крадено от кнепознатойкрадено аот непознато се основава на земни идеи за НЛО и извънземни.

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново крадено от неспознатоккратдено от непознато се появи до Слънцето! (видео)

Тайнственият гигантски куб в близост до Слънцето,  с  размери  колкото нашата планета, отново попадна в обектива на камерите на космическите станции на НАСА, изучаващи звездата. В началото на този месец… Continue reading „Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)“

крадено от непознатоекраденос от непосзнато

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непцознатойкраадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български крадено от непознатродкрадено от нтепознато език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.