Поредният водещ с „рептилски очи“ е забелязан и заснет в телевизионно предаване (видео)

Странното видео по-долу е направено от американец, който гледал един от местните новинарски канали в края на миналия месец.

В даден момент зрителят изведнъж забелязал нещо много странно във външния вид на водещия и веднага започнал да записва предаването с надеждата отново да улови този детайл. И той наистина успял.

крадено от непознато крадено отт непознарто

Нашият герой успял да улови как очите на диктора за момент пожълтяват и зениците му стават вертикални.

Рептилските очи„, както ги наричат ​​много конспиролози, се считат за знак, че пред нас не е човек, а извънземен, който само имитира, че е един от нас.

Алтернативни изследователи са убедени, че рептилоидните крадено от непознаторкрааденое от непознато извънземни, наричани още Драконианци, отдавна са завзели властта на Земята, като са заменили със свои представители видни хора, които включват и сътрудниците на известни новинарски служби.
Скептиците наричат ​​тази конспиративна теория – абсурдна.

Но все пак, съгласете се, периодично появяващите се видеоклипове на подобна тема вече тревожат, особено след като крадено от непознаторкрадено ойт непоезнато дигиталните технологии, този безпристрастен наблюдател на заобикалящия ни свят, могат да ни покажат какво има отвъд нашите очи или разум, например призраци, високоскоростни или скрити НЛО, портали в паралелни светове и т.н.

Нещо повече, в този момент американецът не просто случайно е видял парадоличната илюзия, както обичат да казват учените, краденой от нерпознатоакрадено от непознато а забелязвайки нещо странно във външния вид на диктора, той специално започва да снима и успява да заснеме тази аномалия, тоест тя се повтаря, като по този начин убеждава автора, а след това и интернет потребителите, в реалността на случващото се.

Наистина ли е така?

esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com крадено от непознатоскрадаено от непознатод All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нкепознатоцкрадено от непознацто Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик крадено от непознатоцкрадцено от непознато – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *