Реалност или фалшификат: Видео с „орбитална станция“ близо до Луната изуми стотици уфолози и конспиролози!

Интригуващото видео, което се разпространява в интернет, можете да видите по-долу. Видеото, за което се твърди, че е направено наскоро в американския град Индианаполис, Индиана, изобразява огромен обект с кръгла форма, скриващ се в дневното небе зад Луната.

Много уфолози, конспиролози и обикновени потребители в мрежата заключиха, че този НЛО подозрително прилича на футуристична орбитална станция.

Съобщава се, че необичайните кадри са заснети от местен човек, който е тествал фотоапарата си с мощен обектив. Човекът го насочил към Луната и случайно забелязал предполагаемата аномалия близо до Селена, която той успешно е заснел.

Поразеният американец, според собствените му думи, изчакал, докато обектът изчезне зад Луната, след което побързал да качи заснетите кадри в интернет. Записът незабавно заинтересува много потребители, които не са безразлични към мистериозният материал.

Коментаторите задават резонни въпроси: какво това и откъде се е появило? Ако всъщност това е орбитална станция, тогава явно е една от тези, които никога не сме виждали.

Дали световното правителство, тайно от обществеността, е създало свръхмодерно космическо устройство, предназначено за дългосрочно пребиваване на астронавти на лунна орбита? Или този апарат е бил изграден не от хора, а от представители на извънземна цивилизация?

Или извънземните вече са се настанили на Селена и скоро ще се насочат към Земята? Или да кажем така: те отдавна са на Луната и в този случай просто се подготвят за следващата си “разходка” до Земята или неволно са демонстрирали някаква активност на сателита?

Разбира се, има и такива хора, които смятат това видео за добре направен фалшификат. Всички знаем, че днес може лесно да се обработят всякакви кадри, като се използва специален и широко разпространен софтуер.

Заслужава да се отбележи, че от такива сензационни материали по никакъв начин не се интересуват нито в НАСА, нито в други космически агенции по света, поне няма реакция от тяхна страна. Може би това е наистина са „играчки“ на уфолози и конспиролози? Как мислите? ..

По материали на esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Смразяващи апокалиптични небесни звуци се чуха и в Словакия (видео)

В началото на този месец жителят на Словакия Мартин Микуаш публикува мистериозен видеоклип в канала си в YouTube. Според него той е станал свидетел на странно явление: от небето, покрито… Continue reading „Смразяващи апокалиптични небесни звуци се чуха и в Словакия (видео)“

Не за първи път: Неидентифициран обект излита с фантастична скорост от Луната (видео)

В YouTube канала «Unidentified Aerial Phenomena», посветен на небесни аномалии, се появи много интригуващо видео с НЛО. Съобщава се, че видеото е направено преди няколко дни с видеокамера с мощен… Continue reading „Не за първи път: Неидентифициран обект излита с фантастична скорост от Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *