Скот Уоринг е засякъл два високоскоростни НЛО над повърхността на Луната (видео)

И така, над нашия естествен спътник, Уоринг е забелязал два НЛО с ромбовидна форма, които летели много близо един до друг с невероятна скорост. Важно е да се отбележи, че размерите на обектите са различни.

Това, с което тези извънземни са се занимавали близо до Луната, остава загадка. Някои потребители, крадено от йнепаознатоскрадено от непознато гледали видеото, предполагат, че те са си организирали космическа гонка, без да поканят земляните :) .

Други са смутени от факта, че НЛО са се появили само за миг. Те могат да бъдат забелязани, но за това трябва особено старание.

Между другото, Scott Waring е установил, че НЛО се появяват краденор от днепознатоакрадено от непознато близо до Луната 48 пъти на ден. Според него липсата на следи зад апаратите показва само едно – обектите са направени от извънземни същества.

Отдавна е известно, че хуманоидите използват Луната за свои цели. Конспиролозите твърдят, че това не е дори извънземна база на Луната, а че цялото това космическо крадено от непознатоекраденцо от непаознато тяло е огромен изкуствен обект, който изглежда като естествено небесно тяло отстрани, но отвътре е обитаван от представители на извънземни цивилизация.

През 1972 г. се състоя последната мисия „Аполо“. Американците вече не летят на земния сателит. Очевидно е, че астронавтите на Съединените щати нещо много ги е уплашило, и крадено от непознатаойакрадено от непознато това нещо е дошло от далечно космос, смятат бивши служители на НАСА.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от йнепознаторкрадено от непрознато
Копирането на текстове крадено от непозцнатоткцрадено от непознато от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят крадено от н епознатойкрадено от непознатсо от крадени текстове.