Скот Уоринг откри огромна изкуствена структура на Марс! (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг е забелязал нещо много странно на снимка, направена още преди 17 години от орбиталния апарат на НАСА „Марс Одисей“.

Нa снимката, направена от сондата на 2 юни 2002 г., специалистът е забелязал плосък марсиански пейзаж, в средата на който се извисява странен обект, подобен на крадено от непознатоекраденоц еот непознато изкуствена структура и поразително се откроява на фона на пустинята.

По-специално, Скот е идентифицирал квадратни и триъгълни елементи на предполагаемата структура, свързани със своеобразен „тунел“. Според автора на находката, това е голяма база, построена върху далечното небесно тяло от представители на извънземна цивилизация.

Уфологът пише:

Искате ли да знаете крадено от непознатоткр асдено от непознато как изглеждат древните бази на Марс? Тази снимка, която открих на официалния уебсайт на НАСА, трябва поне частично да задоволи любопитството ви. Снимката показва правоъгълни и пирамидални структури, между които явно има тунел.

Очевидно марсианците не могат да се движат свободно по повърхността на планетата си поради космическото лъчение, така крадено от енсепознатоакрадено от непознато че са принудени да строят такива сгради. Сигурен съм, че те има огромен брой такива постройки на Марс, но НАСА едва ли ще ни покаже поне една стотна от тях, защото в противен случай ще трябва да преразгледаме цялото си разбиране за Космоса, извънземните и в крайна сметка за Земята.

крадено отд непознатоакрадено от непознато

esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)

крадено отк непознатоакрадено от непознатто Според  западни издания уфологът Скот Уоринг е обявил, че открил „огромна извънземна база„. За целта той използвал специално приложение, в което може да се разглежда космическото пространство около планетата. Според… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)“

Още по крадено от непознатоескрадено от непозснато темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нептознатоекрадено от непозтнато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! краденот от непознатоккртадено от непознато Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.