Скот Уоринг откри огромна изкуствена структура на Марс! (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг е забелязал нещо много странно на снимка, направена още преди 17 години от орбиталния апарат на НАСА „Марс Одисей“.

Нa снимката, направена от сондата на 2 юни 2002 г., специалистът е забелязал плосък марсиански пейзаж, в средата на който се извисява странен обект, подобен на изкуствена структура и поразително се откроява на фона на пустинята.

По-специално, Скот е идентифицирал квадратни и триъгълни елементи на предполагаемата структура, свързани със своеобразен „тунел“. Според автора на находката, това е голяма база, построена върху далечното небесно тяло от представители на извънземна цивилизация.

Уфологът пише:

Искате ли да знаете как изглеждат древните бази на Марс? Тази снимка, която открих на официалния уебсайт на НАСА, трябва поне частично да задоволи любопитството ви. Снимката показва правоъгълни и пирамидални структури, между които явно има тунел.

Очевидно марсианците не могат да се движат свободно по повърхността на планетата си поради космическото лъчение, така че са принудени да строят такива сгради. Сигурен съм, че те има огромен брой такива постройки на Марс, но НАСА едва ли ще ни покаже поне една стотна от тях, защото в противен случай ще трябва да преразгледаме цялото си разбиране за Космоса, извънземните и в крайна сметка за Земята.

esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)

Според  западни издания уфологът Скот Уоринг е обявил, че открил „огромна извънземна база„. За целта той използвал специално приложение, в което може да се разглежда космическото пространство около планетата. Според… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *