Става сериозно: Американските военни имат инструкции да докладват за НЛО!

Военноморските сили на САЩ работят над ново ръководство за своя състав, който трябва да докладва за „появата на НЛО“ и други срещи с „неидентифицирани летящи обекти“, съобщава Politico.

Може да се каже, че американските военни сериозно са загрижени за възможното съществуване – и следователно – за срещи – с извънземните летящи чинии. Както моряците, така и пилотите ще получат официални правила за това как да докладват и да анализират такива „срещи“. Всичко е напълно сериозно.

Има ли НЛО?

Очевидно това не означава, че американският флот потвърждава съществуването на извънземни същества, както посочва и източникът. Това просто позволява на военните да проверят случая, като използват официален протокол.

„През последните години постъпиха редица съобщения, че неавторизирани и / или неидентифицирани самолети са се появявали над различни, контролирани от военните тренировъчни бази и са навлизали в чуждо въздушно пространство“, се казва в изявление на американския флот. „От съображения за сигурност Военноморските сили и военновъздушните сили на САЩ приемат тези доклади много сериозно и разследват всеки доклад.“

Вместо да игнорират и да отхвърлят данните, събрани по време на наблюденията на НЛО и други „необясними въздушни явления“, както официално ги нарича Пентагонът, наблюденията ще бъдат проучвани и ще се разглеждат от персонала, въпреки че не е ясно кой точно ще проверява данните.

През 2017 г. New York Times съобщи за програма на Пентагон на стойност 22 млн. долара, наречена Програма за идентифициране на аерокосмическата заплаха (Advanced Aerospace Threat Identification Program), за която се предполагаше, че е посветена на разследването на НЛО. Може би бъдещите насоки на Военноморските сили са  следствие и резултат от тази програма.

По материал на hi-news

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Версия: Извънземните строят „Сфера на Дайсън“ около Слънцето? (видео)

В понеделник, 8 април, апаратът „SOHO“ на Европейската космическа агенция и НАСА, е направил поредните необясними снимки на Слънцето. Широкоъгълният спектрометричен коронограф “LASCO C3” на борда на обсерваторията, който се… Continue reading „Версия: Извънземните строят „Сфера на Дайсън“ около Слънцето? (видео)“

Два НЛО прелетяха близо до китайската космическа станция (видео)

По време на скачването на китайските космически апарати „Шенчжоу-8“ и „Tянгонг-1“,  два НЛО прелетяха близо до китайската космическа станция. Станцията „Tянгонг-1“ има ширина 3.35 метра. Ако вземем нейните размери като… Continue reading „Два НЛО прелетяха близо до китайската космическа станция (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *