Става сериозно: Американските военни имат инструкции да докладват за НЛО!

Военноморските сили на САЩ работят над ново ръководство за своя състав, който трябва да докладва за „появата на НЛО“ и други срещи с „неидентифицирани летящи обекти“, съобщава Politico.

Може да се каже, че американските военни сериозно са загрижени за възможното съществуване – и следователно – за срещи – с извънземните крадено от непознатодкраеденсо от непознато летящи чинии. Както моряците, така и пилотите ще получат официални правила за това как да докладват и да анализират такива „срещи“. Всичко е напълно сериозно.

Има ли НЛО?

Очевидно това не означава, че американският флот потвърждава съществуването на извънземни същества, както посочва и източникът. Това просто позволява на военните да краденко кот непознатоекрадено от непознато проверят случая, като използват официален протокол.

„През последните години постъпиха редица съобщения, че неавторизирани и / или неидентифицирани самолети са се появявали над различни, контролирани от военните тренировъчни бази и са навлизали в чуждо въздушно пространство“, се казва в изявление на американския флот. „От съображения за сигурност Военноморските сили и крадено от непознатоккрадено от непаознатдо военновъздушните сили на САЩ приемат тези доклади много сериозно и разследват всеки доклад.“

Вместо да игнорират и да отхвърлят данните, събрани по време на наблюденията на НЛО и други „необясними въздушни явления“, както официално ги нарича Пентагонът, наблюденията ще бъдат проучвани и ще се разглеждат от персонала, въпреки че не краденое от непознатоккрадедно от непознато е ясно кой точно ще проверява данните.

През 2017 г. New York Times съобщи за програма на Пентагон на стойност 22 млн. долара, наречена Програма за идентифициране на аерокосмическата заплаха (Advanced Aerospace Threat Identification Program), за която се предполагаше, че е посветена на разследването на НЛО. Може би бъдещите насоки крадено от непознато ккрадено кот непознато на Военноморските сили са  следствие и резултат от тази програма.

По материал на hi-news

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Версия: Извънземните строят „Сфера крадено от недпознатоткрадено от непозрнато на Дайсън“ около Слънцето? (видео)

В понеделник, 8 април, апаратът „SOHO“ на Европейската космическа агенция и НАСА, е направил поредните необясними снимки на Слънцето. Широкоъгълният спектрометричен коронограф “LASCO C3” на борда на обсерваторията, който се… Continue reading „Версия: Извънземните строят „Сфера на Дайсън“ около Слънцето? (видео)“

крадено от непокзкнатоекрадено от непознато

Два НЛО прелетяха близо до китайската космическа станция (видео)

По време на скачването на китайските космически апарати „Шенчжоу-8“ и „Tянгонг-1“,  два НЛО прелетяха близо до китайската космическа станция. Станцията „Tянгонг-1“ има ширина 3.35 метра. Ако вземем нейните размери като… Continue reading „Два НЛО прелетяха близо до китайската крадено от непознатоцкрадено от неспознтато космическа станция (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непозенатроскрадено от непознато краде но от снепознато крадено от непознато

Последвайте ни в Телеграм

крадено от непознатоткрадено от н епознатдо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *