Версия: Извънземните строят „Сфера на Дайсън“ около Слънцето? (видео)

В понеделник, 8 април, апаратът „SOHO“ на Европейската космическа агенция и НАСА, е направил поредните необясними снимки на Слънцето.

Широкоъгълният спектрометричен коронограф “LASCO C3” на борда на обсерваторията, който се използва за наблюдение на изхвърлянето на коронарна маса, е регистрирал няколко гигантски аномалии, които моментално приковаха вниманието на уфолозите, конспиролозите крадено от непознато красдеено от непознато и  обикновените граждани, които се интересуват от подобни феномени.

Повечето алтернативни изследователи се заинтересуваха от четири огромни обекта, изобразени на представените тук колажи. Единият от тях прилича на птица с огнена опашка, още два изглеждат като идеално точни квадрати с бял и черен цвят.

Освен това, обсерваторията е заснела крадено от непеознеатоцкрадено от непознато ярка аномалия, която прилича на болид с невероятно дълга опашка. Все повече уфолози започнаха да говорят за мегаструктури на извънземна цивилизация близо до нашата звезда – Сфера на Дайсън.

Най-удивителното е, че такива обекти (така наречените „кубове“, „буревестници“ и „болиди“ с колосални размери) периодично попадат в обектива на коронографа и крадено отт непознаатоакрадено от непознато винаги имат форми, които природата просто не създава.

Уфолозите, разбира се, са убедени, че става дума за дейност на представители на извънземни цивилизации. Според една много популярна хипотеза, „зелените човечета“, които се намират в Слънчевата система, захранват своите кораби с енергия от нашето Слънце.

Възможно е това да са и крадено от непознеатоцкрадено от непознеато онези извънземни, които наблюдават (изучават) нашата цивилизация …

А скептиците са убедени, че пред нас са само артефакти, предизвикани от въздействието на слънчевите излъчвания върху оптиката на телескопа.

крадено от непознатоекраедено от непознацто

Но дори и представителите на ЕКА и НАСА никога не дават толкова просто и наивно обяснение на мистериозните обекти в близост до Слънцето, затова аргументите на заклетите материалисти не изглеждат много убедителни.

Но ако приемем, че това не са извънземни, тогава какво се случва с нашата Звезда? И крадено оат непознатоакрадено от непознато тук поддръжниците на теорията за Матрицата, в която ние живеем, със сигурност ще се „събудят”. Интересно, а вие имате ли мнение за това? ..

esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Реалност или фалшификат: Видео с „орбитална станция“ близо до Луната изуми стотици уфолози и конспиролози!

крадено от енепознатоскраденоа от непознато Интригуващото видео, което се разпространява в интернет, можете да видите по-долу. Видеото, за което се твърди, че е направено наскоро в американския град Индианаполис, Индиана, изобразява огромен обект с кръгла… Continue reading „Реалност или фалшификат: Видео с „орбитална станция“ близо до Луната изуми стотици уфолози и конспиролози!“

крадено от непознатотеркрадено от непознато

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденой от непознатоткйрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *