Загадъчен „кръст“ или „хуманоиден силует“ е заснет в центъра на далечна галактика (видео)

Уфолози разглеждали снимките, направени от космическия телескоп „Хъбъл„, и неочаквано се натъкнали на нещо странно.

Снимката е направена през юни 1992 г. с камера за наблюдение в широк диапазон от вълни на борда на известната автоматична обсерватория.

Тайнствената снимка показва безименна галактика, разположена на 1100 светлинни години от Слънчевата система. Удивително е, но в самия ѝ център се вижда ясна и тъмна Х-образна фигура, наподобяваща кръст или антропоморфен силует.

Поради това много християни в интернет сметнаха, че сме изправени пред истинско религиозно знамение, а някои дори нарекоха далечната галактика „Вратите на рая“. Такива коментатори смятат, че това е силуетът на разпънатият на кръст Спасител.

Други обаче са убедени: става въпрос за дейност на представители на извънземната цивилизация, а може би Хъбъл е заснел извънземна мегаструктура с астрономически пропорции.

Има и потребители, които отбелязват, че кръстовидната форма в тази галактика подозрително прилича на логото на култовия американски телевизионен сериал „Досиетата Х“.

Информацията като цяло е доста забавна, отколкото астрономическа или мистична, особено след като почти тридесет години са минали от момента на заснемането. Това обаче е капка в морето в  безграничното време и пространство …

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и… Continue reading „Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)“

Най-загадъчната звезда в Галактиката рязко угасна !

Светенето на звездата Таби (KIC-8462852) рязко се понижи, съобщи в своя блог, посветен на „най-загадъчната звезда на Галактиката“, американският астроном Табета Бояджян. Наличните данни показват, че през март 2018 г.… Continue reading „Най-загадъчната звезда в Галактиката рязко угасна !“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *