Загадъчен „кръст“ или „хуманоиден силует“ е заснет в центъра на далечна галактика (видео)

Уфолози разглеждали снимките, направени от космическия телескоп „Хъбъл„, и неочаквано се натъкнали на нещо странно.

Снимката е направена през юни 1992 г. с камера за наблюдение в широк диапазон от вълни на борда на известната автоматична обсерватория.

Тайнствената снимка показва безименна галактика, разположена на 1100 светлинни години от Слънчевата система. крадено от непознатоакрадтено от непознатоц Удивително е, но в самия ѝ център се вижда ясна и тъмна Х-образна фигура, наподобяваща кръст или антропоморфен силует.

Поради това много християни в интернет сметнаха, че сме изправени пред истинско религиозно знамение, а някои дори нарекоха далечната галактика „Вратите на рая“. Такива коментатори смятат, че това е силуетът на крадено от непознатоддкрадено от непознаето разпънатият на кръст Спасител.

Други обаче са убедени: става въпрос за дейност на представители на извънземната цивилизация, а може би Хъбъл е заснел извънземна мегаструктура с астрономически пропорции.

Има и потребители, които отбелязват, че кръстовидната форма в тази галактика подозрително прилича на логото на култовия американски телевизионен сериал „Досиетата Х“.

кратдено от непознатоткрадено орт непознато

Информацията като цяло е доста забавна, отколкото астрономическа или мистична, особено след като почти тридесет години са минали от момента на заснемането. Това обаче е капка в морето в  безграничното време и пространство …

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нйепознатойкраденое от непознато

Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен крадено от непозтнато крадено отс непознато гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и… Continue reading „Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)“

Най-загадъчната звезда в Галактиката рязко угасна !

Светенето на звездата Таби (KIC-8462852) рязко се понижи, съобщи в своя блог, посветен на „най-загадъчната звезда на Галактиката“, американският крадено от непсознатойкрадено от непцознато астроном Табета Бояджян. Наличните данни показват, че през март 2018 г.… Continue reading „Най-загадъчната звезда в Галактиката рязко угасна !“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!