Загадъчна бяла аномалия прелетя над Тексас (видео)

Видеоклипът по-долу, публикувано наскоро в YouTube от мексиканския уфолог Педро Рамирес, е заснет на 8 април тази година в американския град Стивънвил, Тексас. Съобщава се, че група местни жители внезапно забелязали в небето странна аномалия и я заснели със смартфон.

Видеото показва някакъв бял обект, летящ сред редки облаци в дневното небе. Този НЛО подозрително прилича на някаква тайнствена сфера, която не се вписва в рамките на обичайните небесни явления, както не прилича и на земните самолети.

Някои потребители заявиха, че това е само малък облак. Такава теория обаче е несъстоятелна. Първо, малко вероятно е природата да създаде идеално гладък сферичен облак. Второ, облаците не са толкова плътни и нямат такива ясни очертания.

И накрая, те не могат да се движат по небето с висока скорост, а техните “събратя” са неподвижни. С други думи, очевидно имаме нещо необичайно. Дори ако това е облачно образувание, тогава е от категорията необичайно и загадъчно, за което често пишат привържениците на теорията за „разумните облаци“, има и такива, а тяхната природа е напълно неразбираема, както и появата им в нашия свят.

Pedro Ramirez и много от колегите му са на мнение, че това е летателен апарат на представители на извънземна цивилизация. Според уфолозите повечето от тези „извънземни гости“ са безпилотни летателни апарати, контролирани от далечния космос, и те могат да приемат всякакви странни форми и състояния, включително и да се маскират като облаци.

Такива дронове на „зелените човечета“, казват те, изучават нашата Зема, събират различни образци и данни, но те не влияят върху живота на хората по никакъв начин. Защо всичко това е необходимо за извънземните, засега остава загадка за изследователите.

esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Странен светещ обект се приземи в Бразилия (видео)

Антонио Джералдо, който живее в щата Санта Катарина в южна Бразилия, наскоро е станал свидетел на необичайно явление с НЛО, което така и не успява да определи, въпреки факта, че… Continue reading „Странен светещ обект се приземи в Бразилия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *