5 000 годишна статуетка с пилот на извънземен дрон!

Тайнствената статуетка, която виждате на снимката, в момента се съхранява в Берлинския музей Пергамон. Подобно на много други подобни артефакти, които не могат да бъдат обяснени, той е намерил единственото си убежище в нашия свят – да стане музеен експонат.

Няма много информация за него: странният предмет е открит от германски археолози по време на разкопките в древния шумерски град Урук, който се намира на територията на съвременен Ирак. Урук е град-държава, процъфтявала през третото хилядолетие преди Христа.

А статуетката наистина е странна: защо се намира в нещо, което никой от учените не може да обясни. Поради тази причина артефактът е пратен в музея.

Или по-точно, пратен е там защото всякакви други обяснения противоречат на научното разбиране за историята на човечеството. Например, независими изследователи предполагат, че в кълбото, в което ясно се вижда хуманоид в някакъв вид специално облекло, и държащ в ръцете си прибор за управление, много прилича на древните вимани от индийския епос. Възможно е това да е само едноместен виман, а пилотът в него да е облечен в  скафандър.

Между другото, ако се сравни този странен артефакт с някои други древни находки и източници (рисунки, барелефи и др.), може да се намери определена аналогия. Но в този случай е необходимо да се признаят извънземните и тяхното влияние върху развитието и, може би, дори на появата на нашата цивилизация …

e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)

В древните пещери на Индия, близо до селата Chandel и Gotitola, на 130 км от град Райпур, археолози са открили праисторически пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО. С помощта на… Continue reading „Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *