5 000 годишна статуетка с пилот на извънземен дрон!

Тайнствената статуетка, която виждате на снимката, в момента се съхранява в Берлинския музей Пергамон. Подобно на много други подобни артефакти, които не могат да бъдат обяснени, той е намерил единственото си убежище в нашия свят – да стане музеен експонат.

Няма много информация за него: странният предмет е открит от крадено от цнепознатойкрадено от непозднато германски археолози по време на разкопките в древния шумерски град Урук, който се намира на територията на съвременен Ирак. Урук е град-държава, процъфтявала през третото хилядолетие преди Христа.

А статуетката наистина е странна: защо се намира в нещо, което никой от учените не може да обясни. Поради тази причина артефактът крадено от непознатодкрадекно от непознатоц е пратен в музея.

Или по-точно, пратен е там защото всякакви други обяснения противоречат на научното разбиране за историята на човечеството. Например, независими изследователи предполагат, че в кълбото, в което ясно се вижда хуманоид в някакъв вид специално облекло, и държащ в ръцете си прибор за управление, много прилича на крадено от непознатоакра дено дот непознато древните вимани от индийския епос. Възможно е това да е само едноместен виман, а пилотът в него да е облечен в  скафандър.

Между другото, ако се сравни този странен артефакт с някои други древни находки и източници (рисунки, барелефи и др.), може да се намери определена аналогия. Но в този крадено от непознатоцкраденао от енепознато случай е необходимо да се признаят извънземните и тяхното влияние върху развитието и, може би, дори на появата на нашата цивилизация …

e-chronicles

© крадено тот непознатодкраденоц от непознато 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)

В древните пещери на Индия, близо до селата Chandel и Gotitola, на 130 км от град Райпур, археолози са открили праисторически пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО. С помощта на… Continue крадено от непознатйоакрадендо от непознато reading „Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоткраденцо отк непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, крадедно от непознатоакрадено от непознато e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени крадено от непознатойкраденсо от неспознато текстове.