Древна пирамида и много загадъчни съоръжения са намерени на Луната (видео)

Тези необичайни находки са направени от канадския уфолог Пачито Доминик от Монреал в началото на тази година, но интригуващата информация чак сега се разпространи в интернет с помощта на по-известни колеги на изследователя, пише Esoreiter.

Пачито разказва, че разглеждал снимки на естествения спътник на Земята, направени преди няколко години от автоматичната междупланетна станция Lunar Reconnaissance Orbiter и публикувани на официалния уебсайт на НАСА. Той неочаквано открил много аномалии на повърхността на Луната, подозрително приличащи на различни изкуствени структури.

Според канадеца това са надеждни доказателства за присъствието на Селена на разумен живот (в миналото или дори в настоящето).

Вниманието на уфолога било привлечено особено от обект с гладка пирамидална форма, извисяващ се в един от големите ударни кратери.

Според теорията на Доминик, представители на някаква извънземна цивилизация са издигали на Луната пирамиди преди хиляди или дори милиони години, а след това   посетили Земята и построили подобни структури в древен Египет, които оттогава са легендарни загадки за хората.

Впрочем някои потребители смятат, че такива постройки като пирамидите на Земята и Луната могат да са строени паралелно. Между другото такива се виждат и на снимки на Марс.

А ние още не разбираме целта на тези величествени сгради, които доказват само едно: на нашата планета, както е очевидно и в цялата Слънчева система, истинските господари са извънземните. И на земната цивилизация ще и трябва още много време, за да разбере тяхната роля и да установи контакт с тях …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Пирамидите на маите на Марс плашат учените от НАСА с ужасна тайна (видео)

На Марс пирамидите на маите плашат учените на НАСА с ужасна тайна. Специалистите на агенцията са сериозно загрижени от ужасните тайни на произхода на новооткритите пирамиди на Червената планета, и… Continue reading „Пирамидите на маите на Марс плашат учените от НАСА с ужасна тайна (видео)“

Уфолог откри на Луната извънземна космическа совалка (видео)

Шотландският уфолог Джордж Греъм, известен със своите безбройни (и понякога напълно фантастични) открития на различни аномалии на Луната и други небесни тела от Слънчевата система, разказа за поредната си находка.… Continue reading „Уфолог откри на Луната извънземна космическа совалка (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *