„Лице на рептилоид“ се появи в небето по време на буря (видео)

Този клип е направен на 28 април тази година от Дейвид Тейлър и неговата съпруга в САЩ. Те наблюдавали бурята вечерта и изведнъж забелязали огромен силует, подозрително приличащ на хуманоидна глава.

Тейлър, като благочестиви хора, сметнали, че им се е появил религиозен знак и дори сметнали, че това е лицето крадено орт наепознатоекрадено от непознато на Исус Христос.

Само че когато този видеоклип се появи в интернет, много потребители веднага заключиха, че „главата“ изобщо не прилича на Спасителя, а на рептил – представител на легендарната извънземна раса, която се опитва, според много уфолози и конспиролози, постепенно да превземе нашето „синьо кълбо“.

Някои коментатори предполагат, че крадаеноа от непознатойкрадено от непознато това не е никакъв божествен знак, а предупреждение от нашите извънземни врагове. Твърде отчетлива е тази „картина“ в небето. На интересния запис може да се види перфектно челото, гледащи нагоре очи с характерни зеници, дълги изпъкнали вежди, голям плосък нос и гневно отпуснатите устни на рептилоиден хуманоид.

Впрочем всички тези крадено от непознатоткрдадено от непознкато впечатляващи детайли не пречат на скептиците и материалистите да говорят уверено за парадолна илюзия. Според мнението им става дума само за фантастичен облак, в който мозъкът на наблюдателя инстинктивно вижда познат образ. В този случай, казват те – хуманоидно същество.

крадено от нерпознатойкрадено от непозснато

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Поредният водещ с „рептилски очи“ е забелязан и заснет в телевизионно предаване (видео)

Странното видео по-долу е направено от американец, който гледал краденоа от непознатойкрадено от непоазнато един от местните новинарски канали в края на миналия месец. В даден момент зрителят изведнъж забелязал нещо много странно във външния… Continue reading „Поредният водещ с „рептилски очи“ е забелязан и заснет в телевизионно предаване (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights крадено от непознато крадено одт недпознато reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с крадено от непознатоскрардено сот непознато нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “„Лице на рептилоид“ се появи в небето по време на буря (видео)”

  1. Нико

    Повече прилича на дядо Коледа или даже на Сталин отколкото на рептил. Понеже е още раничко за коледа сигурно духът на Сталин иска да ни подсети нещо :)

Comments are closed.