„Лице на рептилоид“ се появи в небето по време на буря (видео)

Този клип е направен на 28 април тази година от Дейвид Тейлър и неговата съпруга в САЩ. Те наблюдавали бурята вечерта и изведнъж забелязали огромен силует, подозрително приличащ на хуманоидна глава.

Тейлър, като благочестиви хора, сметнали, че им се е появил религиозен знак и дори сметнали, че това е лицето на Исус Христос.

Само че когато този видеоклип се появи в интернет, много потребители веднага заключиха, че „главата“ изобщо не прилича на Спасителя, а на рептил – представител на легендарната извънземна раса, която се опитва, според много уфолози и конспиролози, постепенно да превземе нашето „синьо кълбо“.

Някои коментатори предполагат, че това не е никакъв божествен знак, а предупреждение от нашите извънземни врагове. Твърде отчетлива е тази „картина“ в небето. На интересния запис може да се види перфектно челото, гледащи нагоре очи с характерни зеници, дълги изпъкнали вежди, голям плосък нос и гневно отпуснатите устни на рептилоиден хуманоид.

Впрочем всички тези впечатляващи детайли не пречат на скептиците и материалистите да говорят уверено за парадолна илюзия. Според мнението им става дума само за фантастичен облак, в който мозъкът на наблюдателя инстинктивно вижда познат образ. В този случай, казват те – хуманоидно същество.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Поредният водещ с „рептилски очи“ е забелязан и заснет в телевизионно предаване (видео)

Странното видео по-долу е направено от американец, който гледал един от местните новинарски канали в края на миналия месец. В даден момент зрителят изведнъж забелязал нещо много странно във външния… Continue reading „Поредният водещ с „рептилски очи“ е забелязан и заснет в телевизионно предаване (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “„Лице на рептилоид“ се появи в небето по време на буря (видео)

  1. Повече прилича на дядо Коледа или даже на Сталин отколкото на рептил. Понеже е още раничко за коледа сигурно духът на Сталин иска да ни подсети нещо :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *