На снимки от Марс се вижда странен камък с идеална правоъгълна дупка!

Тази серия от снимки е направена през 2004 г. от първия марсоход на NASA, наречен „Spirit“. Връзки към оригиналните снимки на НАСА тук, тук и тук. Мястото е в кратера на Гусев, недалеч от камъка Адирондак –  първият марсиански камък, изучаван от ровъра.

В средата на пясъчно поле ясно се крадено от непознратоекрадеено от непознато виждат два камъка, единият плосък и с гладко изрязани ръбове, а вторият също е с правилна форма и ясно изразени ръбове.

Тази прилика личи най-добре на черно-бялото изображение, където този камък се вижда изцяло. Той е по-тъмен от първия камък и е покрит с множество неравни дупки.

Но най-интересното в крадено от непаознатоскрадено от непознадто този камък не е формата му, а геометрично правоъгълният му отвор. Може ли такава дупка да се образува по естествен начин или  е дело на нечии ръце?

Дупката е около 4 инча на 6 инча (10 на 15 см) и някои от уфолозите дори видяха в него не дупка, а крадено от не познаторкрадено от непознатто … врата.

И като се има предвид, че по-рано на снимки от Марс беше забелязано нещо, приличащо на малки човечета, тогава може би този „камък“ е дом на някой?

Източник: http://paranormal-news.ru/news/kamen_brevno/2019-05-07-15706

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

„Гробница на египетски фараон“ на Марс попълни колекцията на виртуалните археолози (видео)

Виртуалните археолози постоянно намират артефакти на снимки  на Марс, например останки от статуи, съдове, детайли от предполагаеми механизми, да не крадено от снепознратоткрадено от непознато говорим за пирамидите и други руини на сгради. Създава се… Continue reading „„Гробница на египетски фараон“ на Марс попълни колекцията на виртуалните археолози (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденой от некпознаторкрадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. крадено от непознатокк радеано от непознато Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.