„Параболична антена“ е забелязал на Луната уфологът Скот Уоринг (видео)

Популярният в интернет тайванския уфолог Скот Уоринг е открил на случайна снимка на Луната няколко загадъчни, според него, обекти.

Много от потребителите в интернет бяха особено заинтригувани от една от находките на неуморимия изследовател, подозрително приличаща на малка рефлекторна антена, т.е. „чиния“ за приемане или предаване на електромагнитни сигнали.

Скот и неговите абонати на видеохостинга казват, че предполагаемaта аномалия има перфектна симетрична форма, което се вижда и на снимката.

Но най-интересното е, че тайнственият обект на повърхността на естествения спътник на Земята наистина недвусмислено прилича на рефлектор на параболична антена.

Според Уоринг това очевидно е изкуствено изделие, направено от представители на извънземна цивилизация. Уфологът смята, че „зелените човечета“ използват „чинията”, за да общуват със своите футуристични подлунни бази, за които се предполага, че има много вътре в Селена.

Но има и остроумни коментатори, които шеговито предполагат, че американците са забравили антената си на Луната, когато са кацали.

Но ако се вярва  на   конспиративната теория, че американските астронавти никога не са били на Луната, това все пак е камък, много приличащ на „чиния“, и нищо повече …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Карма? Това е глупост! 5 техники да промените своето бъдеще

Само един допълнителен час на ден в продължение на 50 години – това са  6  години за завладяване на  света. Защо е толкова трудно за нас да станем рано и…

Continue reading „Карма? Това е глупост! 5 техники да промените своето бъдеще“

Всичко, което не ни убива веднага, ни убива лека полека, неусетно…

Сега можете гордо да се утешавате – Аз станах по-силен! Да, но в душата се е скъсала още една струна, още една кристална камбанка е замлъкнала завинаги…. „Всичко, което не…

Continue reading „Всичко, което не ни убива веднага, ни убива лека полека, неусетно…“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *