Странен светлинен лъч се появи от облаците над Ескилстюна, Швеция (видео)

В небето над нас се случват много странни и необясними неща. Очевидец снимал гръмотевична буря, когато внезапно от облаците се появил странен светлинен лъч.

Свидетелката казва, че това е типичен летен ден в Ескилстюна, Швеция и по време на наблюдението на гръмотевичната буря решава да я заснеме, а заснела нещо крадено от непознатойкрадейно от непоезнато много странно.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Зловещото „Всевиждащо око“ се материализира в небето над Чили (видео)

Чилийският климатолог Родриго Котрерас Лопес от Темуко, провинция Каутин, наскоро засне невероятно видео с камерата на смартфона си. Лопес в този момент забелязал  в небето  удивително правилен триъгълник, състоящ краденод от непознатоакарадено от непознато се… Continue reading „Зловещото „Всевиждащо око“ се материализира в небето над Чили (видео)“

Мистериозна медузоподобна аномалия в небето над Бразилия (видео)

крадено от непокзнатодкр адено от непознато Миналата неделя, 16 декември, един от жителите на бразилския град Майрипора, станал свидетел на мистериозен феномен. Около 10 часа сутринта той се разхождал в местния парк и внезапно забелязал бял… Continue reading „Мистериозна медузоподобна аномалия в небето над Бразилия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

крадаено еот непознатоакрадено от непознато

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com крадено от непознаттодкрадрено от непознато са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Странен светлинен лъч се появи от облаците над Ескилстюна, Швеция (видео)”

Comments are closed.