Уфологът Скот Уоринг откри „Лице на Демон“ на снимка на Марс

Тайванският уфолог Скот Уоринг разглеждал снимки  на Марс на уебсайта на Европейската космическа агенция, когато вниманието му изведнъж било привлечено от един много странен и интригуващ детайл на случайна снимка на Червената планета.

Обичайната на пръв поглед снимка показва висока планина в марсиански кратер, на склона на който се вижда тайнствен обект, поразително различаващ се от останалата част от марсианския пейзаж, като петно ​​върху бяла покривка, пише Esoreiter.

По-специално, той има зеленикав цвят, а околният пейзаж има обичайния кафяво-оранжев оттенък. Става дума за някаква „рисунка“ на скалите, подозрително приличаща … на главата на демон.

Хуманоидното лице е доста отчетливо – с очи, нос и уста, както и с „демоничните“ си рога. Във всяка друга ситуация човек би си помислил, че става дума за монтаж, но този образ, както се казва по-горе, е намерен от уфолога на официалния уебсайт на ЕКА.

Самият Скот, който никога не се е страхувал да прави гръмки изявления, е убеден, че е открил древна рисунка, направена от представители на извънземна цивилизация. Според Уоринг това може и да не е демон, а портрет на извънземен, тъй като все още не знаем как точно изглеждат марсианците.

Скептиците обаче са на мнение, че това е обикновена зрителна илюзия, а зеленикавият цвят на „демоничното лице“, казват те, се дължи на съдържанието на метали в скалата.

Ако приемем, че истината е някъде по средата, то изобщо не е ясно какво е това. Жалко е, че да се провери предположението на уфолога, както и да се докаже скептицизма на закоравелите материалисти, засега не е възможно …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

„Гробница на египетски фараон“ на Марс попълни колекцията на виртуалните археолози (видео)

Виртуалните археолози постоянно намират артефакти на снимки  на Марс, например останки от статуи, съдове, детайли от предполагаеми механизми, да не говорим за пирамидите и други руини на сгради. Създава се… Continue reading „„Гробница на египетски фараон“ на Марс попълни колекцията на виртуалните археолози (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *