Дрон засне два високоскоростни НЛО с координирани от „някого“ полети (видео)

Миналия месец в YouTube бе публикуван интересен видеоклип с НЛО, който може да бъде наречен уникален по отношение на регистрирането на високо координирани действия на летателни апарати с неизвестен произход.

Дронът, намиращ се на около 400 метра височина, в някакъв момент фиксира полета на скоростно кълбо точно под себе си, а след известно време и второ такова кълбо, само че летящо в обратна посока. Най-впечатляващото в това видео е, че траекториите на полетите на двата НЛО се пресичат в една точка, което навежда на мисълта, че работата на двата обекта е координирана от някого, при това с компютърна точност.

Което може да означава, че управлението на НЛО, които много приличат на земни дронове, с изключение на тяхната фантастична скорост и тишина на полета, се извършва дистанционно, умело, като се използва мрежа от координати на местността, която изучават тези устройства.

Видеото също така е забележително и с това, че земният безпилотен самолет успява да заснеме наведнъж два НЛО, които очевидно взаимодействат помежду си, изпълнявайки една и съща задача.

Само едно нещо може да във видео е неясно: авторът не е посочил къде е заснет. Koето е жалко, защото така видеото предизвиква известно недоверие от страна на интернет потребителите.

Макар че както много от тях отбелязват, по-скоро е обратното, това изглежда нормално, защото най-фалшивите новини много често изглеждат убедителни само защото техните автори се опитват да ги допълнят с надеждни детайли: къде, кога са снимани, от кого и дори с пояснения от официални лица – например полицейски служители (това предизвиква повече доверие).

В този случай няма нищо такова. Останалите изводи можете да си направите сами …

esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Прелюбопитен филм на Би Би Си: В свръхсекретна руска база се пазят извънземни и НЛО (видео)

Ето и част от сюжета на този наистина прелюбопитен и фантастичен филм на Би Би Си: Житкур е военна база в района на Поволжието, където очевидци понякога са наблюдавали полети… Continue reading „Прелюбопитен филм на Би Би Си: В свръхсекретна руска база се пазят извънземни и НЛО (видео)“

 

Впечатляващо: Сондата Juno засне огромен НЛО близо до Юпитер (видео)

Изследващата Юпитер космическа сонда Juno, изпрати на Земята първите данни от орбитата на планетата. Но видяното на първите снимки изуми много уфолози: на тях е заснет неизвестен обект със странна… Continue reading „Впечатляващо: Сондата Juno засне огромен НЛО близо до Юпитер (видео)“

Изумително: Камера на МКС засне НЛО, който излита от Земята (видео)

  С помощта на камера, монтирана на борда на пилотираната Международна космическа станция, е записано излитането на неидентифициран летящ обект от Земята. На кадрите може да се види появата на… Continue reading „Изумително: Камера на МКС засне НЛО, който излита от Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *