Изключително бърз НЛО е заснет от дрон в небето над Mieroszów, Полша (видео)

Камера, монтирана на безпилотник, е заснела изключително бърз НЛО, който стремително излита от гората и се насочва към небето с невероятна скорост.

Напоследък подобни свръхбързи неидентифицирани обекти все по-често попадат в обективите на камерите на безпилотни летателни апарати.

НЛО се появява на 29-та секунда в клипа:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com крадено от ндепознато краадено от непознато All rights reserved!

Конспирации: Сражение на военен дрон и НЛО (видео)

Камерата на американски военен дрон е заснела доста мистериозно и дори фантастично за нас събитие. Безпилотният самолет по време на полетa си е успял да запише неидентифициран летящ обект. Този… Continue reading „Конспирации: Сражение на военен дрон и кр адено от непознатоцкарадено от непознато НЛО (видео)“

Мистериозна пирамида и извънземен дрон са заснети на Марс (видео)

Уфологът insiders51 е качил в Youtube много крадено от непознатоцкраденао от снепознато интересен клип. Кадрите са заснети от марсохода Curiosity.

5 000 годишна статуетка с пилот на извънземен дрон!

Тайнствената статуетка, която виждате на снимката, в момента се съхранява в Берлинския музей Пергамон. Подобно на много други подобни артефакти, които не могат да бъдат обяснени, той е намерил крардено от рнепознатоскрадено от непознато единственото… Continue reading „5 000 годишна статуетка с пилот на извънземен дрон!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознацтоккраденто от непознато
Копирането на текстове от красдено от непознатоекрадцено от непознато http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадено от непознатоцкраде но от непознаато крадени текстове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *