Мистериозен светещ диск е заснет в Перу близо до древния град на инките Мачу Пикчу (видео)

Знаменитата световна обществена организация  за НЛО – MUFON – (със седалище в Ървайн, Калифорния), която има няколко хиляди членове и дори издава свое собствено списание MUFON UFO Journal, публикува на своя уебсайт мистериозни снимки, изпратени от  турист, наскоро посетил древния град на инките Мачу Пикчу, намиращ се в перуанските Анди.

Седнал във влака, който вози туристите в град Куско до Мачу Пикчу, фотографът отново се възхищавал на красивите гледки към планините и руините, и не спирал да ги снима. Според автора на кадрите той не   забелязал нищо свръхестествено.

Само че по-късно, разглеждайки снимките си, той забелязал на една от тях (вижте малко по-нагоре) мистериозен обект с формата на светещ диск. Първоначално фотографът сметнал, че това е само отражение на Слънцето, но след като разгледал по-внимателно кадрите на компютъра си,  осъзнал, че нещо необичайно е попаднало в обектива на камерата му, което не може да обясни.

Затова фотографът се обърнал към специалистите на MUFON, които също останали озадачени и не могат да идентифицират и досега тази аномалия.

В MUFON твърдят, че подобни изображения на перуанските Анди в близост до руините на Мачу Пикчу те получават периодично, тъй като почти всеки турист намира на снимките си или дори на видеоклипове, направени в този древен град на инките, аномалии, НЛО или дори извънземни (вижте снимките   по-долу).

И едно доста конкретно видео:

Заслужава да се отбележи, че Мачу Пикчу ежегодно се посещава от стотици хиляди туристи от цял ​​свят. Но очевидно не само хората, но и представители на други светове проявяват голям интерес към това място. Този град пази много тайни, които остават извън разбирането на съвременната наука. Вероятно тези тайни са много повече, след като към Мачу Пикчу проявяват внимание и стотици НЛО.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

Битката за Земята: Групи НЛО над САЩ, парчета желязо падат от небето в Перу (видео)

  На фона на съобщенията за продължаващите „гръмотевици в небето“ по цял свят и зачестилите появи на НЛО, на 27 януари в Перу от небето започнаха да падат непонятни горящи… Continue reading „Битката за Земята: Групи НЛО над САЩ, парчета желязо падат от небето в Перу (видео)“

  •  

 

Учени : Мумиите, открити в Перу, са на извънземни рептилии (видео)

Учените, извършили изследвания над мумиите, открити в Перу, направиха сензационно изявление. Мексиканският уфолог и журналист Джейми Маусън разпозна извънземни рептилии в мумиите, открити в една от пещерите на Перу през… Continue reading „Учени : Мумиите, открити в Перу, са на извънземни рептилии (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *