Мистерията продължава: Тайнствените светлини на Луната се включват и изключват по график! (видео)

Светлинните лунни феномени са известни от 1950 г. и въпреки че има няколко теории за произхода на тези загадъчни светлини, те все още не са обяснени.

Сега астрономите от Юлиус-Максимилианския университет в Вюрцбург (JMU) в Бавария, Германия, са създали телескоп, който ще използва изкуствен интелект за автоматично откриване на тези крадено от непознатоскрадено от цнцепознато загадъчни светлини.

Професор Каял има хипотеза за това, което предизвиква по-дългите проблясъци и се надява да докаже тази теория.

„На Луната се наблюдава  сеизмична активност – казва професорът. – Когато повърхността се движи, газовете, отразяващи слънчевата светлина, могат да излизат от дълбините на Луната. Това обяснява светлинните явления, някои от крадено от непознаеток крадено от непознато които продължават с часове. Понастоящем обаче няма обяснение за тях.

За тези загадъчни светкавици на Луната е известно, че   се включват и изключват в точно определено време.

И това се случва на едно и също място няколко пъти седмично. Понякога на повърхността на Луната се появяват само кратки крадено от рнеепознато крадено от непознато светкавици. Други светлинни явления на спътника на Земята  продължават по-дълго.

Всеки, който иска да изгради лунна база в даден момент, разбира се, ще трябва да се запознае с местните условия,“ казва професор Каял.

Ами ако тези планове някога станат конкретни? Ще се наложи да се разбере с точност какви са крадено от непознаторкрадено от непознеато тези мистериозни проблясъци и светлинни явления.

Координатите на светкавиците на повърхността на Луната: 29 ° 54 ’36 .39 „N и 149 ° 30 ’18 .09“ E

Има хипотези, че на Луната има огромни подземни градове и бази и че на Луната живеят четвърт милиард извънземни, които приличат на нас. Сивите краддено от цнепознатоскрадено от непознато също са на Луната, но главно обитават подземни бази, където имат огромни лаборатории.

Може би тези загадъчни светлини показват, че на Луната има подземни градове и бази?

Изгледайте и това видео:

По материали на e.chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадаено от непознатосксрадено от непознато

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com краденйо от непознаторакрадено от непознато All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *