По време на скачване на кораба „Союз“ с Международната космическа станция се появиха десетки НЛО! (видео)

В космоса има хиляди НЛО. Буквално над нас. На орбитата, където лети МКС камерите записват много НЛО: кръгли, продълговати, дискоообразни и дори такива  с форма  на поничка.

Видеото показва пристигането на кораба „Съюз“ на Международната космическа станция, когато се появяват няколко неизвестни космически обекта и минават близо до двата земни апарата.

Тези обекти, разбира се, не са ледени кристали или артефакти, създадени от камерата. Най-забележителният от тях прилича на поничка, която се появява отляво. След това обектът извършва различни маневри по време на преминаването на кораба „Съюз“. Тогава се появява и една сфера отдясно, минава покрай „Съюз“-а, а след това изчезва в Космоса.

За качеството на излъчване има много да се желае, въпреки че МКС се движи основно в горните слоеве на атмосферата и модерните технологии позволяват да се излъчва картина с висока резолюция, но отговорът изглежда очевиден – качеството на видеото   съзнателно е намалено, тъй като космическите агенции и космонавтите няма как да не забележат бурната дейност на НЛО в близост до МКС.

Те знаят за тях, а други хора не бива да знаят? Така ли?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *