Пророчеството на гениалния Вернер фон Браун: Войната с извънземните е неизбежна!

Да  прави предсказания за бъдещето е задължен  всеки уважаващ себе си екстрасенз, магьосник или астролог. Но често в ролята на предсказатели влизат и гениални писатели и учени.

Към последните несъмнено се отнася и Вернер фон Браун – създателят на балистични ракети и един от основателите на сегашната ракетна наука, който красдеено от непознатойкрадено от непознато е живял през миналия век в Германия, а след това в Съединените щати (умира през 1977 г.).

Висшите сили дръпнали пред фон Браун завесата на бъдещето, благодарение на което той е знаел какво го очаква човечеството и често е говорил за това с приятелите си, сред които имало и известни крадено от непознатоекрадено аотд непознато писатели. Впоследствие те частично използвали информацията, получена от Вернер в своите произведения.

Извънземните и тайната на пирамидите на древен Египет

Така например, в книгата на Д. Фарел „Бойната машина на Гиза“ се казва: „Съединените щати имат информация, че знаменитите египетски пирамиди са всъщност колосална „машина на смъртта“. На платото Гиза крадено от непотзнатоцкарадено от непознато има такова съкрушително лъчево оръжие, че дори е невъзможно да си представим неговата сила. В съвременния свят то няма аналози. Това е извънземно оръжие.

Разбира се, в тайни американски лаборатории се опитват да разгадаят тази тайна, за да получат оръжията на извънземните, а оттам и властта над целия свят. крадено от нсепознаторкрадено от непоезнато Обаче нещата опират до там, че само извънземните могат да го използват. Що се отнася до древните египтяни, те просто са създавали само това, което им е било заповядано.

Само фараоните и жреците са знаели истината и са я скривали от хората: в замяна на мълчание им била дадена власт крадено от непйознатоскрадено от непоезнато и особени способности. Скриването на истината било изгодно за тях защото благодарение на тези способности обикновените хора смятали своите владетели за богове, надарени с неограничена власт и сляпо ги им се подчинявали.

Земляните, казва фон Браун, не са сами във Вселената. Има и други, много по-развити цивилизации. Извънземните ни наблюдават крадеерно от непознатодкрадено от непознато с лека снизходителност, както възрастните гледат бебетата, но нямат намерение да ни помогнат да се развиваме. Вероятно имат свои собствени съображения за това, или действат някои вселенски забрани.

Неизбежна ли е междупланетна война?

Впрочем, според фон Браун, земляните ще се сблъскат с интересите на „братята по разум“, когато достигнат определено краденос цот непознатоакрадено от непознато ниво на развитие, при което лесно ще могат да летят до други планети, както сега летят от една страна до друга …

Междупланетната война краденое от непознатоекрадено от непозенато може да възникне поради масовото разгръщане на оръжия от хората в космоса – такъв ход на земляните извънземните ще възприемат като заплаха за тяхната сигурност.

Вернер фон Браун недвусмислено и категорично е заявявал: голяма война между земляни и извънземни е неизбежна и най-вероятно ние ще бъдем победени в нея.

Приемлив крадено от непознатойкрадено цот непеознато би бил вариантът, ако нашата планета се превърне в колония на извънземните, а нейните жители станат техни роби. Защото не е изключено, че за победителите да бъде по-изгодно да унищожат Земята, а египетските пирамиди (част от военния им комплекс) ще бъдат прехвърлени на друга планета.

А освен това животът им крадернео от непознаторкрадено от непознато също се развива и затова нуждата от пирамидите в Гиза може просто да отпадне. Получава се, че нашата цивилизация е обречена на унищожение във всеки един вариант.

Единственото нещо, което е окуражаващо: при цялата си дълбочина на знанията и способността си да предвижда, ученият (дори не е пророк) Вернер фон крйадено от непознато крадено от непознатко Браун може просто да греши. В допълнение, бъдещето, както се знае, е многовариантно и следователно поредното пророчество за Апокалипсис, в този случай свързано с опасността от извънземни, може да не се случи.

А ако си представим, че Вселената е неизмеримо по-сложна, по-умна и по-мъдра, отколкото можем да си помислим, тогава краадено оат непознатоскрадено от непознато шансовете за оптимизъм се увеличават.

По материали на esoreiter.ru

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

По Оруел: Хората са предсказуеми, а животът им е неособено сложен програмен код

Огромните масиви от данни, които съвременното технологично общество генерира, заедно с новите инструменти за анализ създават безпрецедентни възможности крадено отт непозтнатоакрадено от непознато за предсказване на социалното поведение. Каква е ролята на случайните фактори в… Continue reading „По Оруел: Хората са предсказуеми, а животът им е неособено сложен програмен код“

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадено ойт непойзнатоткрадено от непознато
крадено от непйознатоакрадено от непознатйо
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с крадено от наепознато крадено от рнепознато всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *