Тест: До каква степен вашето съзнание е потопено в Матрицата?

Всички наши читатели, най-вероятно, са гледали трилогията „Матрицата“, а мнозина и повече от веднъж, затова добре знаят и помнят монолога на Морфеус, в който той обяснява какво представлява системата.

Морфеус не говори много дълго, а ключовото му послание започва с това, че той пита Нео: Забелязал ли е, че със нещо не е наред със света?

Нещо подобно (тоест усещането, че нещо не е наред със света) поне веднъж се е случвало с почти всеки. В някои случаи това се случва често, в други по-рядко, а у други това чувство въобще не се появява и те дори не разбират за какво става дума.

На тази основа теоретиците понятието за света като виртуална реалност, отдавна предполагат, че колкото по-често човек има усещания за „неправилен свят” – толкова по-слаб е неговият контакт с Матрицата. Това означава, че или съзнанието не приема програмата, или това са някои проблеми с коаксиалния кабел, включен в главата.

Тъй като честотата на усещането за ненормалност на света е статистически много трудна за изчисляване и е невъзможно да се построи скала за интензивността на усещането изобщо – да се изчисли колко колко процента от разума на човек е потопен в Матрицата е невъзможно.

Въпреки това, нумерологията предлага малко по-различен подход, който позволява да се разбере доколко даден човек е интегриран в системата.

Методът е доста прост и първо трябва да напишете на един ред пълната дата на раждане. Например, да вземем 11 март 1962 г. – датата на раждане на Нео.

От тази дата (или всяка друга) трябва да се премахнат всички цифри 3, 6, 9. След тази манипулация получаваме поредица от ПЕТ числа:

11.0.12.

Сега ПЕТ се умножава по 100 и се разделя на 8: 5 X 100/8 = 62.5. Полученото число показва каква част от съзнанието на човека не е интегрирано в Матрицата. Тоест, ако в резултат на манипулирането на вашата дата на раждане, имате повече от 50%, тогава по-голямата част от разума ви е извън системата. Ако е по-малко от 50%, тогава сте потънали в системата много дълбоко.

Доколко предложената система за изчисляване на нивото на потапяне е правилна и откъде е дошла – никой не знае, някои хора виждат в нея нещо подхвърлено от Illuminati, но, ако се съди по отзивите на потребителите в англоезичните блогове, системата работи: хората, които са получили повече от 50%, пишат, че често имат усещане за неправилността на света.

По материали на ufostation

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“

Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена

Живот в Матрицата – наистина ли е възможно това? Ако вярвате в матрицата, то, както можем да си помислим, нашият ежедневен живот всъщност е симулация, генерирана от Всемогъщ компютър. Тази… Continue reading „Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Тест: До каква степен вашето съзнание е потопено в Матрицата?

  1. Един куп глупости и немалко спекулаци. Съжалявам, че си изгубих времето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *