Турист засне „Бъг в матрицата“!

Това се е случило близо до селището Slade в окръг Пауъл, щата Кентъки, САЩ. Мястото е известно със своите красиви пейзажи, много е популярно сред катерачите, които често правят екстремните си тренировки и състезания в дефилето на Червената река. Идват и много туристи.

Един от тях е направил тази снимка, която, както уточняват специалистите от организацията Mutual UFO, е проверена за автентичност и за нея няма съмнение, че е истинска. Въпреки това, на тази снимка има нещо невероятно.

Както уверява самият фотограф, който решил да остане анонимен, той не забелязал нищо по време на снимането. А и това е било невъзможно, както се оказва. Защото мъжът снимал в режим на бързи кадри. По-късно, след преглед на снимките, той забелязал аномалията само на един кадър: на задния фон имало три камъка, сякаш висящи във въздуха. На другите кадри няма нищо подобно.

Какво е това, никой не може да каже. Самите специалисти от Mutual UFO също са в недоумение, защото тези камъни не приличат на НЛО: „висящите във въздуха обекти“ са безформени, сякаш наистина са камъни. Но как може да има такова нещо?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *