Уфологът Скот Уоринг: НЛО и извънземните са навсякъде! (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг споделя тази мисъл на своята страница, предоставяйки на своите почитатели видеоклип, показващ НЛО, който преследва пътнически самолет.

Без да уточнява къде се е случило това, Скот фокусира вниманието на интернет потребителите върху факта, че НЛО постоянно придружават самолети, очевидци ги снимат от Земята, от оператори и други работници на летищата, както и от самите пътници и дори от пилотите.

Защо тогава има толкова малко клипове с НЛО в интернет? Много просто, обяснява Уоринг, дори и обикновените участници в тези срещи понякога се страхуват да не бъдат наречени луди, да не говорим за пристанищния персонал и помощния персонал на самолетите, които за такива откровения могат просто да бъдат моментално уволнение от работа.

Интересно, пита още уфологът, дали този НЛО е бил видим или не на радарите?

Още една среща с НЛО се е случила тази седмица в Мичиган. Пътувайки с приятелката си над Големите езера Erik Rintamaki вечерта видял две златисти кълба в небето (видеото по-долу), които придружавали катера му около половин час. При това едното кълбо за известно време угаснало, а после отново започнало да свети …

Това, според Ерик и неговата приятелка, била невероятна гледка, плашеща и завладяваща в същото време, но нито един видеоклип няма да предаде усещанията, които те преживели по това време.

Днес, според независими изследователи, дори скептиците вече не се съмняват в съществуването на НЛО и извънземните.

А е имало време, когато най-значимото събитие в уфологията бил само инцидентът близо до американския град Розуел, където се разбива „летяща чиния“ с извънземни. И въпреки че тогава само няколко човека повярвали в тази информация, инцидентът в Розуел постепенно става световно известен.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

По време на скачване на кораба „Союз“ с Международната космическа станция се появиха десетки НЛО! (видео)

В космоса има хиляди НЛО. Буквално над нас. На орбитата, където лети МКС камерите записват много НЛО: кръгли, продълговати, дискоообразни и дори такива  с форма  на поничка. Видеото показва пристигането… Continue reading „По време на скачване на кораба „Союз“ с Международната космическа станция се появиха десетки НЛО! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *