Япония възобновява търговския китобоен улов (масови убийства на китове)(видео)

Япония се готви да възобнови търговския китобой следващия месец за първи път за последните 30 години, след като преди това излезе от Международната комисия по китолов (IWC). На 1 юли пет кораба на шест китоловни оператора ще отплават от Kushiro към северния японски остров Хокайдо.

Смята се, че те планират крадено от непозенатеоркрадено от непознато да избиват китове на юг от Токио, близо до остров Хоншу до август, преди да заминат за международните води, за да ловят китове до октомври.

Търговският китолов беше забранен след мораториума на SWC от 1982 г., който прекъсна китоловството, което позволи да се увеличи броя на видовете китове.

Повече от крадено от непознатоткрадено от непозкнатос 80 страни подписаха споразумение, което беше подписано през 1986 г. Япония официално се оттегли от това споразумение за да продължи да избива китове.

По материали на e-chronicles и express.co.uk

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

И още за диващината на японския китобой:  

крдадено от неспознатоакрадено от непознато

Японци показват на деца как се разфасоват китове  +18

Японски китоловци разфасоваха кит пред множество ученици, а след това им предложиха безплатно да опитат пържено китово крадено цот непознатоакрадено отт непознато месо. „Образователната“ демонстрация е организирана в чест на откриването на сезона лова на… Continue reading „Японци показват на деца как се разфасоват китове (видео) +18“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено о т енепознато крадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови крадено отр непознатоакрадено отй непознато средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *