Япония възобновява търговския китобоен улов (масови убийства на китове)(видео)

Япония се готви да възобнови търговския китобой следващия месец за първи път за последните 30 години, след като преди това излезе от Международната комисия по китолов (IWC). На 1 юли пет кораба на шест китоловни оператора ще отплават от Kushiro към северния японски остров Хокайдо.

Смята се, че те планират крадено от непознато крадено от н епознйато да избиват китове на юг от Токио, близо до остров Хоншу до август, преди да заминат за международните води, за да ловят китове до октомври.

Търговският китолов беше забранен след мораториума на SWC от 1982 г., който прекъсна китоловството, което позволи да се увеличи броя на видовете китове.

Повече от крадсено от непознаатоккрадено от непознато 80 страни подписаха споразумение, което беше подписано през 1986 г. Япония официално се оттегли от това споразумение за да продължи да избива китове.

По материали на e-chronicles и express.co.uk

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

И още за диващината на японския китобой:  

крадено йот непознатоккрадено от непозндато

Японци показват на деца как се разфасоват китове  +18

Японски китоловци разфасоваха кит пред множество ученици, а след това им предложиха безплатно да опитат пържено китово месо. „Образователната“ краденро от непознатоскрадено от днепознато демонстрация е организирана в чест на откриването на сезона лова на… Continue reading „Японци показват на деца как се разфасоват китове (видео) +18“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадетно от непознатоккрадено от непознатро крадено от непознато крцадесно от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *