Защо хората не виждат и никога няма да видят рептилоидите, които ги изяждат? (видео)

Както всички знаят от часовете по биология в училище, цветът на косата на хората и на всички други бозайници се осигурява от пигменти от групата на меланина, които биохимиците разделят на два основни вида: еумеланин, чиито съставки са пурпурно-червени, и феомеланин, с червено-жълти съставки.

В резултат на наличието в косата на два вида пигменти и различните реакции на тези пигменти към вещества, унищожаващи меланина, шатенките и брюнетките при неуспешно оцветяване понякога стават рижи, което много ги разстройва.

Въпреки това за тигрите оранжевият цвят на козината им е норма, феомеланинът е представен в тяхната козина най-много. И в резултат на това много хора очевидно се питат: защо тигърът, който живее в зелена джунгла, винаги е оранжев? Не би ли било логично оцветяването му да е някакво зелено, като това на месоядните влечуги, или с цвета на саваната, като лъвовете?

Д-р Джон Фенел, който публикува изследването си в специалното научно списание на Кралското общество, също си задава този въпрос. И, както изяснява в резултат на проучването си, еленът, който е основната плячка на тигрите, може да вижда само синя и зелена светлина, което ги прави далтонисти по отношение на червеното.

За да направи експеримента възможно най-убедителен, д-р Фенел поканил за експеримента хора, които били лишени от естественото си трихроматично (трицветно) зрение със специални очила и го превърнал в двуцветно (дихроматично) зрение като при елените. След това на участниците в експеримента била показвана червена сфера на различен фон, която, когато фонът бил зелен, хората почти не виждали.

Така д-р Феннел много просто отговорил на въпроса, който измъчва биолозите от векове: Защо тигърът е оранжев? Той е оранжев,  смята д-р Фенел, защото еволюционната изработка на зелен пигмент би изисквала огромни промени в биохимията на бозайниците, затова природата е опростила своята задача и е използвала това, което има: при правилно подбран оттенък оранжевият тигър в джунглата не се вижда.

Още не успял д-р Феннел да се поздрави за победата си и бил атакуван от читателите на списанието с нови въпроси. Така, първият възникнал въпрос бил за причината за двуцветното зрение при елените. Ако се вярва на еволюционната теория, зрението на елените трябва да бъде като на всички – трицветно. В този случай еленът ще може да види хищника отдалеч и да избяга. Това обаче не се наблюдава – еволюцията на елените била спряла.

Така че двуцветното виждане на елените не само вкарва бедния лекар в задънена улица, който иска да обясни всичко по най-добрия начин, но се оказва, че това разрушава самата теория на еволюцията – структурата на очите на елените напълно противоречи на нея. По-скоро, някой е поосакатил очите на елените, така че тигрите да имат винаги нещо за ядене и да не тичат особено за да си го набавят И въпросът с елените е само първият неудобен въпрос.

Хората, които наричат ​​себе си хомо сапиенс, гордо наричат ​​себе си царе на природата и са уверени, че са на самия връх на хранителната верига. Ако някакви рептилоиди, като крокодилите, например, понякога изяждат хора, то това става напълно случайно.

Да предположим обаче, че все   пак има някакъв вид хищник над хомо сапиенс, който яде хора. Ще бъде ли видим за хората? Най-вероятно не, тъй като еленът също не вижда тигрите – така се е разпоредила “еволюцията”. Но как тогава ще се маскира хищникът? Като гора, сграда, кола? Или ще  чака жертвата си маскиран като камък?

Простото изчисляване на опции показва, че най-добрият вариант за хищника ще бъде да се маскира като самите хора, чиято тълпа той ще използва като джунгла. Има и примери за такава мимикрия в природата.

Така например богомолките – орхидеи (на латински Hymenopus coronatus) много приличат на цветовете на истинските орхидеи. Насекомите кацат на такава „орхидея“ – и привет!

Разбира се, всичко това по-горе за изяждането на хората от хищници-рептилоиди е чиста конспиративна теория, но проблемът е, че хората просто нямат нужния орган на зрението, който би могъл да потвърди или отрече тази теория. Затова всичко е напълно допустимо.

thebigtheone

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)

От уебсайта Collective Evolution: „Когато за пръв път осъзнах истинския мащаб на това, което крие конструкцията на конферентната зала на папата, аз бях шокиран. Въпреки   10 години мои изследвания… Continue reading „Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)“

Конспиративно: Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (видео)

….ако погледнем света днес, ще видим, че човечеството е загубило своята човещина. Живеем в нечовешки свят. Дали наистина сме свидетели на  последния етап от Новия световен ред след нахлуването на… Continue reading „Конспиративно: Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Защо хората не виждат и никога няма да видят рептилоидите, които ги изяждат? (видео)

  1. това за папите 4е са рептили и цариата на британия също е рептил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *