Излъчванията на 5G мрежите предизвикват прегряване на мустачките на насекомите

Изследванията показват, че мустачките на насекомите, служещи им като органи на обоняние, са чувствителни към излъчването на 5G мрежите. Под неговото въздействие се повишава телесната температура на насекомите.

Швейцарската екологична организация „Pro Natura“ провежда интензивна кампания под надслов „Заедно – против изчезването на насекомите!“. Тя засяга много от проблемите, които крадено от непознатотцкрадено от непозтнато човечеството създава на малките си съжители планетата: интензивно земеделие, пестициди, унищожаване на екосистеми, светлинно замърсяване и сега – 5G излъчване.

Изследването се основава на факта, че при сегашните темпове на развитие на системите за комуникации ще се преместят от честотите 6 GHz, използвани в 2G, 3G, 4G и Wi-Fi мрежи, крадено от непознато крадено одт йнепознато в честотния обхват от 120 GHz, на който работи 5G. Учените смятат, че честотите в областта от 6 GHz не вредят на здравето на насекомите, но като се започне от 10 GHz, у тях се наблюдава повишаване на телесната температура. Това означава, че работата на 5G може да въздейства на крадено от непознатойкртадено от н епознато насекомите, променяйки тяхното поведение и физиология.

„Pro Natura“ призовава държавните органи да се „противопоставят на натиска на телекомуникационните компании и да не снижават изискванията за ограничения на мощността им на излъчване“.

Източник: https://www.androidpit.com/5g-overheats-insect-antennas

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!

Пенсионерът Джо Tипенс от Оклахома,  през 2016 г. научава, че има рак на белите дробове краденоа от непозцнатоакрадено от непознато в терминалния (последния) етап. Към януари 2017 г. метастазите от белите му дробове се разпространили… Continue reading „Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кррадено от непознатоакрадено йот непознато
крадено от нсепознатоцкрадено от йнепознато
краденео от непознаторкрардено от непознато