Може ли наистина принцеса Даяна да се е преродила в дете от Австралия?

Известният австралийски телевизионен водещ Дейвид Кембъл (David Campbell) разказа в едно от предаванията по телевизията, че четиригодишният му син  направил няколко необясними и шокиращи изявления, които го карат да предполага, че в предишния си живот момчето е било … принцеса Даяна.

Първо, между другото, се появява статия, написана след среща крадено от непознатосакрадеено от непознато с бащата на необикновеното дете. Мъжът признал, че странностите започнали много по-рано, когато синът му Били бил едва на две години. Тогава той за пръв път посочил снимката на Даяна и заявил: “Виж, това съм аз, когато бях принцеса”.

Според Кембъл момчето продължава да твърди, че в предишния си живот крадено от непознато крадено от непотзрнато е бил английската принцеса Даяна. Той казвал например, че имал двама сина, които  нарекъл ​​по име, макар че никой не е говорил на детето за британското кралско семейство.

Отначало бащата смятал такива разкази за фантазии, но когато  започнали да се повяват все повече подробности, за които хлапето просто не можело крадено от непозцнатоккдрадено от непознато да знае, Дейвид Кембъл много се изненадал и сериозно се замислил. Така например синът му назовал мястото в Шотландия, където Диана често спирала, и също така подробно описал интериора на тази резиденция на принцесата, известна като Балморал (Balmoral).

В крайна сметка, детето дори си спомнило трагичната си смърт, тоест смъртта крадеено от непознатоекрадено от непознакто на Даяна, казвайки, че „веднъж се появиха сирени – и мен вече ме нямаше“. Кембъл не може да даде логично обяснение за това, че синът му знае толкова много за принцесата, защото никога не е не му е разказвано за нея.

А момчето видяло снимката й  на пощенска картичка, крадетнео от непознатоекрадено от непознато изпратена съвсем случайно на съпругата на Дейвид – Лиза, и веднага започнало да си спомня миналия си живот. Между другото, тази пощенска картичка със снимката на Даяна, сякаш нарочно, и някак си необяснимо се появила в къщата им, тъй като нямало никакъв повод за изпращането й …

крадено от непознатойкрадено от непозцнатос

Въпреки че статията, а след това и предаването за прераждането на лейди Даяна, предизвикаха широк резонанс в Австралия, и които незабавно се разпространиха в интернет, потребителите са крадено от непознатойдкрадено от непознарто скептични по отношение на това.

Повечето от нашите съвременници просто не вярват в прераждането, а това се доказва не само от реакцията на такива материали, но главно от самото поведение на човечеството: малко хора си спомнят миналите си животи и много малко са тези, които се замислят за бъдещите. Иначе крадено от непознатаоккрадено от непосзнато бихме станали много по-съзнателни, отговорни и духовни.

По материали на esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Призракът на лейди Даяна се появи в Шотландия (видео)

Група китайски туристи, посетили една от църквите в град Глазгоу, Шотландия, заявиха, че са видели призрака на принцеса Даяна. Този крадено отц непозенатоцкрадено от непознато случай вече се обсъжда от британската преса. На един от… Continue reading „Призракът на лейди Даяна се появи в Шотландия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!