Параметрите на нашата реалност може да са заложени така, че чуждите светове просто да бъдат недостъпни за нас?

Защо сме тук на Земята? Човек, който е в състояние да вдигне главата си нагоре в безлунна, чиста нощ и да погледне в звездното небе, винаги си задава въпроса – кои сме ние? И дали има там, в дълбините на древния космос, някой друг?

Нашата планета е конфигурирана по удивителен крадено от непознаттоцкрадено от кнепознато начин така, че да е идеална за живот. Този живот, който познаваме. Учените и фантастите често се опитват да си представят как биха могли да изглеждат живи организми, чиято биология се основава на различни принципи.

И все по-често стигат до извода, че въглеродът, кислородът и водородът са идеалните компоненти за краденод от непознатоекрадено ота непознато биологията. Други комбинации от елементи са или енергийно неизгодни, или неспособни да създават сложни органични молекули. А ако са способни, те по правило са нестабилни. И именно тези елементи са най-често срещани в космоса.

Програмирано съвпадение

Дали това е станало случайно? А що се отнася до съставките на термоядрения синтез, крадено от непознатоцкрадено от неапаознато например, въглерода, не всичко е толкова просто, колкото изглежда. Въглерод се наблюдава не във всички звезди. За да се появи, е необходима цяла верига от реакции, протичащи в определена последователност.

Но, както виждаме, в космоса има доста много въглерод. Какво означава това?

Това означава, че звездната физика има напълно определени крадено от непознатоакраденод от непозенато „настройки“. Дали този факт се обяснява с разумен замисъл или е случайно съвпадение на свойствата на нашата Вселена – е въпрос за философи и учени и за много години работа.

Съвременните научни данни показват, че космосът е невероятен по мащаби. Дори и най-близките ни звезди не могат да бъдат достигнати крадено от нетпознатойкрадено от непознат о за много дълго време. А ще бъдат ли достигнати? Възможно ли е никога да не измислим технологии, които позволяват пътуване между световете?

Не е изключено физическите параметри на нашата реалност да са конфигурирани така, че чуждите светове просто да бъдат недостъпни за нас. Ето защо, например, в нашата Вселена има крадено от непознатодкрадено от снепотзнато ограничения върху скоростта на движение в пространството? Защото ограничение не позволява на нашия вид да се движи свободно в космоса.

Вероятно, са ни настанили като непослушни деца в легло, от което засега още не можем да излезем. А тези, които ни наблюдават, все още не са решили дали да продължат краденой от непознатодкрадено от непознато този експеримент.

Матрицата

Много известни хора, включително и любимият ни Илон Мъск допускат съвсем сериозно, че живеем в някаква виртуална реалност. Подобно на описаното във филма „Матрицата“, само че ние нямаме тела в реалния свят. Ние сме само виртуални програми.

И ако това е така, тогава много неща идват на крадено от нецпознатоскрадено отй непознато местата си. От фината настройка на физическите закони, до недостижимостта на звездите. Всъщност те просто не съществуват. И астрономите са прави, когато, измервайки разстоянията до най-близките светове, мърморят под носа си, че ние никога няма да отидем там.

В тази Вселена няма никой освен нас. Защото тя е създадена само за нас. Може би ние сме просто изоставена лабораторна работа на някакъв свръхгениален петокласник, която се върти на някакъв изоставен сървър. Докато пристигне чистачката крадено от непознатойкрадеано еот непознато и изключи всички кабели …

Или може би на някоя планета у съседната звезда се развива друга цивилизация … Това е дело на друг гениален петокласник. А междузвездните разстояния са толкова огромни, защото разумните същества не трябва да се срещат помежду си.

За чистотата на експеримента …

По материали на крадено от непознатоткраденто от непознатот earth-chronicles и zen

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)

От НАСА отново наскърбиха уфолозите и всички любители на космическите тайни, които постоянно следят околоземната орбита с уебкамерите, инсталирани на Международната космическа станция. За съжаление в случай, крадаено от непознатоткрадено от непознатос че се появят… Continue reading „Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)“

Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?

Извънземни пришълци от космоса се намират на нашата планета и се чифтосват с хората, за да създадат нов „хибриден“ вид, твърди професор от крадено цот непознатцодкрадено от непознато Оксфордския университет. Извънземните хибриди, родени от такива… Continue reading „Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *