НЛО под формата на огромен жезъл прелетя над Бразилия

Тези снимки, които ви предлагаме да видите днес, са направени в небето над община Арагуари в Бразилия и след това публикувани в интернет от уфологичната общност MUFON.

Очевидецът, според MUFON, е снимал със смартфона си в този момент следи от реактивен самолет. НЛО попаднал в обектива на камерата случайно, а бразилецът дори не го забелязал по време на снимане, поради което не включил видео режима.

Специалистите в MUFON поясняват, че такива НЛО се наричат ​​скайфиш. Те са с различни размери и често имат криле и други атрибути на самолет, но има и такива с формата на пръчка.

В случая скайфиш е „чист” и със сигурност е с огромни размери, тъй като е многократно по-голям  от ширината на кондензната следа, оставена от самолета.

„Скайфиш“, подобно на „летящите чинии“, твърде малко приличат на земните самолети, хеликоптери и дори дронове. И въпросът не е дори в тяхната форма, въпреки че е донякъде „объркваща“, защото нарушава всички аеродинамични закони, необходими за полет на изкуствено превозно средство.

Тези НЛО се отличават с безшумност, огромна скорост и фантастична маневреност (те дори изчезват мигновено, разтваряйки се в небето без следа).

Модерните ВВС на Земята могат само да завиждат на такива устройства, поради което, очевидно, криейки тази завист, се преструват, че НЛО просто не съществуват.

А тези „скайфиш“ и други устройства на просто си летят, без да обръщат внимание на хлебарките в главата на земните военни и политици, които по някаква причина смятат, че всички други хора са или слепи или глупаци …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Дрон засне още един невероятно бърз НЛО в небето над Аржентина (видео)

НЛО, летящ с невероятно висока скорост, е заснет от камера, монтирана на дрон Dji Phantom в Мар-Чикита, провинция Буенос Айрес, Аржентина, на 14 юли 2019 г., на 34 километра от… Continue reading „Дрон засне още един невероятно бърз НЛО в небето над Аржентина (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *