Зомбирани мишки се самоубиват масово в Холандия (видео)

Повече от 500 гризачи са загинали само за три дни в холандския град Hommerts, но никой не знае защо. Те се държат така, сякаш са зомбита.

Странен феномен на мишки – самоубийци се наблюдава в град Hommerts, където десетки мъртви гризачи, разпръснати по тротоарите, се виждат на снимки, публикувани от крадено от непдозкнатоккрадено от непознато жителите на града .

Мишките се движат из града на големи групи и падат от високи участъци в бетонните канавки и по тротоарите, като загиват моментално. Учените все още не могат да обяснят това тяхно поведение.

Мишките трябва да спрат на ръба, движени от своя инстинкт за самосъхранение, когато видят крадено отс непознаторкрадено от непознаато пред себе си пропаст, но те вървят напред, падат, някои умират незабавно, а ранените продължават да вървят напред като зомбита …

e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Зомби – апокалипсисът ще унищожи човечеството само за 100 дни

В случай на зомби – апокалипсис, след около 100 дни човечеството ще наброява не повече от  100-200 души, тоест бройка, при която повторното заселване на  планетата ще бъде практически невъзможно.… крадено йот непознатоакраденцо от непознато Continue reading „Зомби – апокалипсисът ще унищожи човечеството само за 100 дни“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатодкрадено от енепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *