Да се поставим на мястото на извънземните. Защо им трябва да посещават Земята?

Значителен брой хора на планетата вярват в извънземните. Всъщност едва ли има причина да се съмняваме в тяхното съществуване.

Но Въпросът е друг:

Дали те хипотетично живеят и просперират на други планети или посещават Земята, за да се подиграват на нашата дивотия?

Поставете се на тяхно място. Доколкото е възможно.

крадаено от непознатоакрадено от непознато

Защо им трябваме? Единственият адекватен отговор: да изследват неизвестен за тях биологичен вид, достигнал до определено цивилизационно състояние. Всички други опции едва ли са достойни за обсъждане. Независимо дали това е идея за сценарий за порeдния холивудски фантастичен екшън или е поредната конспиративна теория.

Какво им е нужно, да ни крадено от непозднатоскрадено аот непознато изучават?

Представете си, че нашите високоразвити братя по разум ни разглеждат като някакви си насекоми. Те изпращат „ентомологични“ експедиции до нашата планета, улавят отделни видове и ги изучават. Дават им смешни имена. Така би изглеждало това от тяхна гледна точка.

Обидно е, нали. А и не е реално. Защото не крадено от непознайтоскрадено от непозцнато е много ефективно. За разлика от насекомите, ние изучаваме себе си. Себе си и планетата. Животните и растенията върху нея. Слънцето и планетите.

Все още не знаем много, но науката вече е стигнала далеч по пътя на познанието. И най-важното е, че тези знания са достъпни. Необходимо ли е извънземните крадейно от непознатоцкрадено одт непознато да изследват нашата планета сами, като дойдат тук? Не, не е необходимо.

Достатъчно е да се настроят на телевизионните сигнали, които идват от нашата планета – ако живеят някъде недалеч, за да не успеят да се разсеят. Да си инсталират голяма сателитна антена. Ние правим космически телескопи, за да изучаваме крадено от нсепознатойкрадесно от непознато Вселената.

Или да изпратят сонда – ретранслатор  някъде по-близо до планетата ни. Дешифрирането на сигналите е само въпрос на технология. Всичко останало са приказки за впечатлителни хора.

И така!

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© крадено от некпознатоакрадесно от непознато 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нтепознеатойкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *