Маймуна използва оръдие на труда за да избяга от зоопарка (видео)

В зоологическата градина в китайската провинция Хенан маймуна използва заострен камък, за да разбие стъклото на клетката си и да избяга.

Видео от инцидента беше публикувано от вестник South China Morning Post.

На записа може да се види как приматът се засилва и удря оградата няколко пъти с камък. Стъклото крадено рот непознатоаакрадено от непознато се напуква и маймуната рязко се дръпва настрани.

Служителите на зоопарка разказаха, че този примат е по-умен от близките си. Според тях тази маймуна е единствената, която използва инструменти за да чупи орехи.

Работниците на парка малко след инцидента отстраниха всички камъни от клетката за да избегнат нови опити на краденой от непознатоткарадено от непознато примата да разбие нещо.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Броят на хората с необикновени способности расте в цял свят!

Интензивната интелектуална дейност може да доведе до сливане на възприятията от няколко сетива. Учените наричат ​​тази * синестезия. Защо синестетите на Земята стават все повече крадено от непознатоткрадекно от непознаато и повече? Единно възприятие През… Continue reading „Броят на хората с необикновени способности расте в цял свят!“

Д-р Престин Грийн: В компютърна симулация крадено от непознато краддено от нйепознато ли живеем? По-добре да не знаем отговора!

Тази статия е от вестник The New York Times и е написана от д-р Престин Грийн, професор по философия. От 90-те години на миналия век изследователи в областта на социалните… Continue reading „Д-р Престин Грийн: В компютърна симулация ли живеем? По-добре крайдено от непознаторкрадено сот непознато да не знаем отговора!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоскрардено от неепознато краденой от непознатсоскрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *