Маймуна използва оръдие на труда за да избяга от зоопарка (видео)

В зоологическата градина в китайската провинция Хенан маймуна използва заострен камък, за да разбие стъклото на клетката си и да избяга.

Видео от инцидента беше публикувано от вестник South China Morning Post.

На записа може да се види как приматът се засилва и удря оградата няколко пъти с камък. Стъклото се напуква и маймуната рязко се дръпва настрани.

Служителите на зоопарка разказаха, че този примат е по-умен от близките си. Според тях тази маймуна е единствената, която използва инструменти за да чупи орехи.

Работниците на парка малко след инцидента отстраниха всички камъни от клетката за да избегнат нови опити на примата да разбие нещо.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Броят на хората с необикновени способности расте в цял свят!

Интензивната интелектуална дейност може да доведе до сливане на възприятията от няколко сетива. Учените наричат ​​тази * синестезия. Защо синестетите на Земята стават все повече и повече? Единно възприятие През… Continue reading „Броят на хората с необикновени способности расте в цял свят!“

Д-р Престин Грийн: В компютърна симулация ли живеем? По-добре да не знаем отговора!

Тази статия е от вестник The New York Times и е написана от д-р Престин Грийн, професор по философия. От 90-те години на миналия век изследователи в областта на социалните… Continue reading „Д-р Престин Грийн: В компютърна симулация ли живеем? По-добре да не знаем отговора!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *