Трите вида небесни създания, които безусловно ни помагат на Земята!

Ние срещаме много хора в ежедневието си, някои ни карат да се чувстваме така, сякаш са изпратени от ада, а други ни карат да благодарим на небесата!

Втората категория се състои от Небесни Същества, известни още като ангели. Тези Божи  пратеници имат индивидуални отговорности и живеят в три сфери, две от които са по-близо до Бога, а третата е на половината път между Небето и Земята.

Ангелите също имат йерархия и те заемат най-високото ниво. Те преодоляват пропастта между висшите сфери и ангелите, които живеят на Земята. Те са компетентни и се грижат за всички важни области от живота.

Те следват Божието слово и спасяват човечеството от Хаоса. Те разпространяват образованието и ни защитават, когато смъртните се намират в опасност.

Архангелите са „началниците“ на ангелските групи. Задължението им е да контролират ангелите и да гарантират, че те не се отклоняват от установените правила. Централни в Библията са Гавраил, Михаил, Уриел и Рафаил, които предават посланията на Бога на човека.

Броят на архангелите варира от 4 до безкрайност, в зависимост от културата. Твърди се, че имат аура на светлината, която ги отличава от другите ангели и споделят тясна връзка със смъртните, като ги водят през живота.

Ангелите са най-близки до хората, всеки аспект на земята има свой ангел или покровител, независимо дали е вода, въздух, огън или земя. Казват, че пазят новородените и живеят сред природата. Те имат ореоли и криле, изглеждащи като лъчи на светлината.

Небесните Същества са създадени от Бог, за да му помогнат да управлява необятната Вселена и да бди над простосмъртните, така че да не се отклоняват от правия път.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Шок: Maтематици доказаха съществуването на ангели-хранители

Вероятно ангелите- хранители  наистина съществуват. Статистиката показва, че хората   много по-често от обикновеното връщат билети   или закъсняват за самолета, който след това се разбива. Това, меко казано,   странно проучване, … Continue reading „Шок: Maтематици доказаха съществуването на ангели-хранители“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *